Šventinę nuotaiką Klaipėdoje aptemdė potvynis (papildyta)

Penktadienio vakarą uostamiestyje prapliupęs lietus užtvindė visas pagrindines miesto gatves.

Dėl gausiai iškritusio lietaus patvino Mokyklos gatvė, taip pat visos gatvės šalia didžiausio uostamiestyje prekybos centro. Geriausia padėtis buvo Minijos gatvėje.

Situaciją dar labiau pablogino dėl to susidariusios automobilių spūstys. Didžiosios burlaivių regatos renginiuose linksminęsi klaipėdiečiai ėmus lyti suskubo automobiliais važiuoti namo.

Apie 21. 30 val. uostamiesčio Mokyklos gatve link miegamųjų miesto rajonų važiavę automobiliai ties Trinyčių tvenkiniu kirto ištisinę eismo juostą ir suko atgal link centro, nes nenorėjo atsidurti vietoje tų, kurie jau stovėjo įstrigę užtvindytoje gatvėje.

Tačiau tų vairuotojų, kurie tikėjosi lengviau pietinę miesto dalį pasiekti važiuodami Taikos prospektu, laukė nemaloni staigmena. Panaši situacija - didžiuliai kamščiai ir klane vandens užstrigusios mašinos buvo ir ties "Akropoliu".

Net ir tokiomis ekstremaliomis sąlygomis, kai po regatos renginių ir dėl lietaus susidarė neregėtos automobilių kamšatys, eismas Pilies gatve vis dar buvo uždarytas.


Šiame straipsnyje: potvynis

NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
toj burlaiviai prades skesti ne tik gatves

Aleksij

Aleksij portretas
Baisu kas darosi.

Lijana

Lijana portretas
kazkokios anomalijos is kur to lietaus tiek? kosmaras
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių