Šventinį koncertą Klaipėdoje stebėjo pilnutėlė salė

Nemokamas šventinis koncertas Klaipėdoje sutraukė minias žmonių. Likus kelioms minutėms iki koncerto pradžios prie įėjimo būriavosi gausus žiūrovų būrys.

Vasario 16-sios proga klaipėdiečiams buvo siūlomas nemokamas renginys – valstybinio dainų ir šokių ansamblio „Lietuva“, solistų Kristinos Zmailaitės, Edmundo Seiliaus ir Česlovo Gabalio pasirodymas.

Kvietimai į šį renginį žmonėms buvo dalijami nemokamai. Jie gana greitai buvo iššluoti iš juos dalijusių kasų. Nors prieš pat koncertą keletą kvietimų dar buvo įmanoma gauti – juos į kasą atnešė keli klaipėdiečiai.

Pasitaikė apsukruolių, kuri kvietimus siūlė parduoti „už pusę kainos“. Sužinoję, kad jie dalijami nemokamai, puolė atsiprašinėti.

Gausiai „Švyturio“ arenoje susirinkę klaipėdiečiai atsistoję kartu su ansamblio „Lietuva“ solistais sugiedojo ne tik tautinę giesmę. Žiūrovai nuo kėdžių pakilo ir išgirdę „Lietuvą brangi“.

Žmonės gausiais plojimais atsidėkojo ansamblio šokėjams ir dainininkams, virpinusiems širdį gerai pažįstamomis dainomis.


Šiame straipsnyje: Vasario 16

NAUJAUSI KOMENTARAI

genė

genė portretas
geras koncertas, kažkada ir mes turėjo savo"Lietuvą" - "Žilviną",tačiau viską laužanti nusprendė,kad jo nereikia.

taaaip

taaaip portretas
Programa gera, mūsų šeimai patiko.

raimonda

raimonda portretas
Zilvinas yra kaip buves, tik gal truputi issisemes... O koncertas arenoje buvo geras ir tinkamas tokaii progai.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių