Šventinis burbulas grasino sprogti?

Neseniai Teatro aikštėje įžiebtas rutulys savo neįprastu elgesiu nustebino gyventojus. Žmonėms klausimų kilo tada, kai burbulas staiga ėmė neįprastai blyksėti. Specialistų teigimu, toks reiškinys – nedidelis techninis nesklandumas, kurį suskubta šalinti.

Teatro aikštę nušvietęs sniego rutulys nestokoja gyventojų dėmesio. Veikiausiai todėl žmonės netruko pastebėti kiek pasikeitusią Taravos Anikę snaigių žaisme skandinančios instaliacijos išvaizdą.

Gyventojai pasakojo, kad šios savaitės pradžioje, jau sutemus, sniego rutulys ėmė blykčioti ir žaižaruoti it pašėlęs.

Atrodė, jog po gaubtu, kuriame šoka snaigės ir švelniai kinta apšvietimas, vyksta magiška kova.

Kai kurie neįprastą burbulo elgesį užfiksavę klaipėdiečiai susirūpino – gal įspūdinga Teatro aikštės puošmena netrukus sprogs.

Vis dėlto paaiškėjo, kad vienas kitą pašėlusiai keitę šviesos pliūpsniai – nedidelis techninis trukdis.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos šventės" kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė patikino, kad technikai suskubo tikrinti apšvietimo kabelius, ieškoti gedimo ir kaip įmanoma greičiau jį šalinti.

"Tai elektros sistemos trukdžiai, kurie tą blyksėjimą ir sukėlė", – paaiškino D.Grikšaitė.

Pašnekovė patikino, kad techninių nesklandumų priežastys nebuvo susijusios su burbulo pripūtimo sistema. Anot jos, grėsmės, kad šventinis uostamiesčio akcentas galėtų sprogti, – nėra. Teigiama, kad šios dvi sistemos yra visiškai atskiros.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vietinis

vietinis portretas
Eglute fantastiska,tik kad nepuosta!?Lenino vietoj rekezis atrodo gyviau,geriau butu viena eglute ir nereiktu dalinti zaisliuku.Na o su burbulu-kaip lietuvoje is tolo super bet kai prieini artyn kicas..

ulla

ulla  portretas
O aš tikėjausi kad burbulas baisiau atrodys, bet atrodo gerai. Eglutė tai pati elegantiskiausia kokia esu mačius, pagaliau neperkrauta bereikalingais zaizlais. Kalėdos tamsus metas, tad smagu kad visa esmė matoma tamsoje, puikiai pasidarbavote :)

Veronika

Veronika portretas
pritariu , ar klaipediskiai patys nesugeba eglutes pasipuosti ?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių