Šventosios gyventojai liks be geriamojo vandens?

Šventojoje milžiniškas plakatas jau kurį laiką skelbia gąsdinančią informaciją apie tai, kad dėl teisminių ginčų vietos gyventojai liks be vandens.

„Gerbiami Šventosios gyventojai, informuojame, kad Klaipėdos apygardos administraciniame teisme 2012 m. kovo 20 d. bus nagrinėjama administracinė byla „Dėl Šventosios dalies detaliojo plano panaikinimo. Pranešame, kad teismo sprendimu panaikinus šią detaliojo plano dalį, visoje Šventosios gyvenvietėje bus nutrauktas geriamojo vandens ir pietvakarinėje miesto dalyje buitinių nuotekų tiekimasis neribotam laikui“.

Tokia informacija jau kurį laiką šiurpina šventojiškius.

Gyvenvietės seniūnas tikina neatsiginantis išgąsdintų gyventojų skambučių.

„Aš kiek galiu, tiek aiškinu. Verslininkas Vaidas Šimaitis ten yra vamzdynus pakeitęs ir gatves nutiesęs. Jis gi viską būtų atidavęs miestui, bet dabar nesibaigia tie teismai ir viskas susijaukė. Yra ten likę ir senieji vamzdynai, bet jie kiauri“, – pasakojo Šventosios seniūnas Eugenijus Čilinskas.

„Tas mūsų įspėjimas – rimtas dalykas. Jei teismo sprendimas mums bus nepalankus, būsime priversti nutraukti vandens tiekimą, nes esame pakeitę tinklus, kurie jungia vandenvietę su vandens bokštu, tai mes ir perspėjame žmones, kad čia ginamas ne viešas interesas, o daroma blogybė Šventosios gyventojams“, – tvirtino V.Šimaitis.


Šiame straipsnyje: Šventoji

NAUJAUSI KOMENTARAI

Palanga

Palanga portretas
Prisiminiau , kai Vadas Simaitis turejo Palangoi kavine, tokio bjauraus kaip jis zmogaus po to dar gyvenime neteko sutikt

markas

markas portretas
Saunuolis p.Vaidas,senai taip reikejo,juk prokurorai apart savo siaurucio intereso nieko nemato...tai dabar pamatykite ir srebkite ta kose....O pona Simaiti pazystu asmeniskai,saunus zmogus....

palangiškis

palangiškis portretas
Iki ko nusigyvenom, kad šventojiškiai liks be vandens!!!!!!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių