Šventosios pliaže užklimpo automobilis

VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Palangos užkardos pasieniečiai per Kuršių marių ir teritorinės jūros vaizdo stebėjimo sistemą antradienį užfiksavo, kad ties Šventosios molu automobilis „BMW 525“ įvažiavo į jūros priekrantės apsaugos juostą.

Į šią smėlio juostą įvažiuoti automobiliais yra draudžiama, todėl atvykę Palangos užkardos patruliai pažeidėją sulaikė. Paaiškėjo, kad automobilis maždaug už 20 metrų nuo jūros, Šventosios upės žiočių priekrantės apsaugos juostos smėlyje, įklimpo. Jį vairavo 23-ejų Mažeikių gyventojas.

Pažeidėjui Palangos pasieniečiai surašė administracinės teisės pažeidimo protokolą už pakrančių apsaugos juostos režimo pažeidimus. Surinktą medžiagą VSAT pareigūnai perduos aplinkosaugininkams. Mažeikiškiui, mašina įvažiavusiam į draudžiamą zoną, pasieniečiai įteikė šaukimą atvykti į Palangos miesto aplinkos apsaugos agentūrą administracinės bylos nagrinėjimui.

Tokių pažeidėjų pasieniečiai šioje vietoje pastaruoju metu buvo sulaikę ir daugiau. Dauguma jų buvo atvažiavę iš toliau nuo pajūrio nutolusių Lietuvos miestų.


Šiame straipsnyje: automobilis prie jūros

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių