„Švyturio arenoje“ per mėnesį parduota penktadalis VIP kėdžių

Naujoje uostamiesčio „Švyturio arenoje“ VIP klubo kėdės senka greičiau nei tikėtasi. Vos paskelbus prekybą klubo narystėmis per pastarąjį mėnesį, jų buvo parduota penktadalis – 100 iš 504 turimų.

„Manome, kad didelis susidomėjimas naująja „Švyturio arena“ ir galimybė stebėti būsimus renginius išskirtinėmis sąlygomis labiausiai ir prisidėjo prie tokios sėkmės“, – teigia „Švyturio areną“ valdančios bendrovės „Klaipėdos arena“ direktorė Jolita Krickė.

Išsipirkusiems VIP klubo kėdę vieneriems metams bus sudarytos visos sąlygos bilietus į renginius įsigyti už mažiausią kainą. VIP klubo kėdžių turėtojai taip pat turės galimybę kultūros ir sporto renginius stebėti itin patogiomis, išskirtinėmis sąlygomis.

„VIP klubo kėdžių savininkai visus renginius galės stebėti iš geriausioje arenos vietoje esančių specialių tribūnų. Be to, jiems suteiksime galimybę naudotis atskiru įėjimu, tik jiems skirta arenos erdve, rūbine, klubo baru ir atskirais tualetais. Visa tai padės bet kuriame renginyje išvengti susidarančių spūsčių ir besidriekiančių eilių“, – privalumus vardija J. Krickė.

Pasibaigus pirmajam pardavimo etapui, nuo šios savaitės VIP kėdė metams kainuoja 699 litų, o kėdę dviems metams galima įsigyti už 1099 litų. Tuo tarpu „Švyturios arenos“ VIP klubo narystę metams su galimybe stebėti Europos krepšinio čempionato grupės varžybas vis dar galima įsigyti už tą pačią 1099 litų kainą.

Šių metų rugsėjį „Švyturio arenoje“ vyksiančiose Europos krepšinio čempionato D grupės varžybose susitiks Slovėnijos, Rusijos, Belgijos, Gruzijos, Bulgarijos ir Ukrainos krepšinio rinktinės.

„Švyturio arenoje“ per ateinančius metus nuo sezono pradžios bus surengta ne mažiau nei 60 renginių. Beveik pusę planuojamų renginių sudarys užsienio atlikėjų ir grupių pasirodymai, kiek daugiau nei trečdalį – sporto renginiai, likusią dalį – vietinių atlikėjų pasirodymai ir Klaipėdos savivaldybės renginiai.

Pirmasis „Švyturio arenos“ renginių sezonas prasidės nuo arenos atidarymo ir tęsis iki 2012 m. rugpjūčio 31 d., antrasis – nuo 2012 m. rugsėjo 1 d. iki 2013 m. rugsėjo 31 d.


Šiame straipsnyje: Klaipėdos arenaŠvyturio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

verslinyks

verslinyks portretas
Straipsniai sia tema pilasi kaip is gausybes rago. Ka, blyn, nieks neperka, kad tik penktadalis parduota. Uz kedes nuoma 700 lt.??? Turetum but arba milijonierius, arba besmegenis, kad tokia pirktum.

sekla

sekla portretas
Visi jau perkasi vipus, o arena dar nepastatyta.Galėsite aikštelėje stebėti runktynes ir žaisti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių