Takų remontas – pabaigos link

Uostamiesčio paplūdimiuose baigiami remontuoti mediniai takai ir laiptai. Viliamasi, kad darbai bus atlikti iki mėnesio pabaigos.

Šiemet mediniams takams ir laiptams pliažuose atnaujinti buvo skirta 63,8 tūkst. eurų. Pirmųjų jau paklota beveik 2,3 tūkst. kv. m, antrųjų – 87 kv. m.

Mediniai takai buvo atkurti paplūdimio ruože nuo Melnragės iki Girulių. Nauji laiptai statyti vadinamuosiuose Antruosiuose Giruliuose, kiti – tarp Pirmosios ir Antrosios Melnragės, dar vieni – tarp Antrosios Melnragės ir vadinamojo neįgaliųjų paplūdimio.

Dalis laiptų dar nėra įtraukti į ataskaitą, nes baigti tik šį mėnesį. Tai bus padaryta lapkričio pabaigoje. Vėliausiai – gruodžio pradžioje.

Iki mėnesio pabaigos planuojama atnaujinti pagrindinius Antrosios Melnragės laiptus.

Biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius Virginijus Urbonas neslėpė, kad pastarieji yra išklibę, susidėvėję.

"Įrengsime naujus, gražius. Lankytojams bus daug patogiau", – komentavo vadovas.

V.Urbonas tvirtino, kad darbams koją šiek tiek kišo orai, tiksliau – lietus: "Tik gaudome sausas dienas. Nepaisant lietingų savaičių, nuo plano neatsilikome."

Vadovas informavo, kad jau planuojami darbai kitiems metams, tačiau, kas konkrečiai bus įgyvendinta, paaiškės patvirtinus miesto biudžetą.

Miškininkai uostamiesčio paplūdimiuose taip pat baigia darbus. Jie rūpinosi krantų tvirtinimu – pynė žabtvores, kurios sulaiko smėlį. Šie darbai taip pat turėtų finišuoti iki mėnesio pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomus laikas laiptų statyboms į jūrą. Žiemos audros juos geriausiu atveju tik aplaužys. O pavasarį vėl remonto darbai prieš naują poilsiautojų sezoną...

Jurij

Jurij portretas
Takeliai- pinigai I jura :( . Medieną reikia impregnuoti!!!!Takeliai iskloti žalia mediena . iki vasaros supus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių