Tarp egzamino nugalėtojų – ir klaipėdietė

  • Teksto dydis:

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė iškilmingoje ceremonijoje prezidentūroje įteikė dovanas Konstitucijos egzamino nugalėtojams ir visus pasveikino Konstitucijos 25-mečio proga. Tarp apdovanotųjų – Klaipėdos savivaldybės administracijos viešųjų ryšių specialistė Milda Milbutaitė.

Ji Konstitucijos egzamine šiemet dalyvavo ketvirtą kartą ir laimėjo 1-ąją vietą.

Prezidentė, Konstitucijos egzamino globėja, pabrėžė, kad šiemetinis vienuoliktasis egzaminas buvo ypatingas ir rengėjams, ir kiekvienam dalyviui, nes vyko pasitinkant jubiliejinį mūsų aukščiausio teisės akto gimtadienį.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas džiaugiasi, kad savivaldybėje dirba išsilavinę ir veiklūs žmonės, kokia yra ir Milda.

"Visos administracijos vardu nuoširdžiai sveikinu mūsų kolegę, linkiu nesustoti, užsibrėžti dar didesnius tikslus ir sėkmingai juos įgyvendinti", – kalbėjo S.Budinas.

Vienuoliktajame egzamine dalyvavo beveik 28 tūkst. žmonių. D.Grybauskaitė 32 dalyviams, parodžiusiems geriausias žinias, įteikė po Konstitucijos egzempliorių ir palinkėjo, kad nugalėtojų pavyzdys padrąsintų ir kitus išmėginti savo jėgas puikioje pilietinės visuomenės ugdymo mokykloje, kokia tapo šis egzaminas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visuomenininkas

Visuomenininkas portretas
Šaunuolė Milda.Mes labai priekabiai žiūrime į dirbančius savivaldybės administracjoje.Nepaslaptis, kad ten yra negeranoriškų, netgi ,piktybinių' interesantų atžvilgiu,tarnautojų ir klerkų.Bet ši ne iš tų.Sėkmės.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių