Tatuiruočių menu domėjosi ir pramogų pasaulio atstovai

Klaipėdos kultūros fabrike prasidėjo paskutinė festivalio „Memel Tattoo Convention“, į kurį suvažiavo talentingiausi tatuiruočių meistrai ne tik iš visos Lietuvos, bet ir pasaulio, diena. Renginyje apsilankė ir žinomi šalies žmonės.

Tatuiruočių menas uostamiestyje karaliavo visą ilgąjį savaitgalį. Lankytojai buvo laukiami nuo ryto iki vėlaus vakaro. Užsukusieji galėjo įvertinti meistrų darbus, stebėti, kaip jie dirba, ar net patys pasipuošti tatuiruotėmis.

Meistrai ne tik dirbo, bet ir varžėsi tarpusavyje. Buvo renkamos geriausios tatuiruotės. Atskirai vertinti skirtingų stilių, dydžio, spalvoti ir nespalvoti, geriausi dienos ar viso renginio darbai.

Netrūko ir pramogų, atrakcijų. Šeštadienio vakarą festivalio metu griaudėjo rokas. Scenoje pasirodė grupė „Raven Jack“, muzikos grandai iš Kauno „Wolfsome“, klaipėdiečiai rokeriai „Royce“. Koncertą vainikavo dangų nušvietę fejerverkai.

Tris dienas uostamiestyje vykęs festivalis „Memel Tattoo Convention“ sudomino ir žinomus šalies žmones. Tatuiruotėmis domėjosi stipriausiu pasaulio žmogumi tituluojamas Žydrūnas Savickas, režisierius, aktorius, muzikantas, kompozitorius Vidas Bareikis, dizaineris Liutauras Salasevičius.

Festivalyje apsilankė ir Lietuvos krepšinio fanai broliai latviai Nauris ir Normundas Maciai. Savo kūnus jie yra papuošę ne viena tatuiruote.

Nespėjusieji apsilankyti festivalyje tą dar gali padaryti sekmadienį. Lankytojai laukiami iki 16 val. Organizatoriai perpus sumažino ir renginio bilietų kainas.

Festivalis „Memel Tattoo Convention“ yra didžiausias tokio pobūdžio renginys Baltijos šalyse.

Šiemet jame dalyvauja apie 100 tautuiruočių meistrų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Ispanijos, Vokietijos, Olandijos, Graikijos, Suomijos, Norvegijos, Anglijos, Airijos, ir net tolimosios Australijos.

Lankytojų žvilgsnius kaustė tatuiruočių modelis iš Bulgarijos Inked Sephora, išskirtinai atrodantis svečias iš saulėtojo Azerbaidžano sostinės Baku Edik'as – Aliaghayev Eytibar, kuris šiemet papuošė festivalio plakatus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė  portretas
Tiks visiškas debilas leidžia darkyti savo kūną tomis tatuiruotėmis.

jonc

jonc portretas
rezba po dubu,daugiau nieko nepasakysi.Durniau nieko nebuna.

kapris

kapris portretas
kur jus matet pramogu pasaulio atstovus? ar tuos du latvius, klaunus, sporto xuliganus??? :D nejuokinkit su savo užsakomaisiais straipsniais. Jums dar patiems vemt neverčia tas piaras Dani su mockiu???
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių