Tauralaukyje prasidės gatvių remontas

Netrukus Tauralaukyje startuos gatvių rekonstrukcija. Darbus ketinama pradėti nuo Akmenų gatvės. Visame rajone suplanuotų darbų vertė siekia beveik 1,7 mln. eurų.

Artimiausiomis dienomis Tauralaukio mikrorajone bus imtasi čia gyvenančiųjų ilgai lauktos gatvių rekonstrukcijos.

Darbus atliksiančios bendrovės "Eurovia Lietuva" direktorius Vakarų regionui Artūras Valys teigė, kad ketvirtadienį plušėti bus pradėta Akmenų gatvėje. Tądien čia bus ruošiama statybvietė, atliekami žymėjimo darbai.

"Prioritetas yra Akmenų ir Vėjo gatvės, bet galvojama ir šiek tiek plačiau – kiek įlįsti į Debesų bei Smėlio gatves", – planus dėstė Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas.

Pašnekovo teigimu, iš viso mikrorajone numatytų darbų kaina siekia beveik 1,7 mln. eurų.

Su rangovais sudaryta sutartis trejiems metams, mat buvo planuota, kad remontui prireiks daugiau pinigų.

"Galvojome, kad lėšos bus didžiulės, tačiau darbus nupirkome pigiau. Su rangovais jau kalbėjome. Jie taip pat mano, kad kitais metais turėtume finišuoti", – dėstė V.Švedas.

Rekonstrukcijos metu mikrorajono gatvėse bus paklota danga, įrengtas apšvietimas. Šaligatvių nuspręsta netiesti, nes turimomis lėšomis siekiama sutvarkyti kuo daugiau gatvių.

Gatvių, kuriose jau netrukus užvirs rekonstrukcijos darbai, komunikacijų dar neturintys gyventojai buvo raginami jomis pasirūpinti. Akcentuota, kad po to paklotos gatvės dangos perkasti nebus galima, o darbus teks vykdyti brangesniu uždaruoju būdu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nu

Nu portretas
Prisiperka laukuose namu...

Aleks

Aleks portretas
Tai saligatvius turi sklypu savininkai dariti :)

Gyventojas

Gyventojas portretas
Siulyciau MAZOSIOS LIETUVOS gatve sutvarkyti. Tokiu istoriniu pavadinimu pakankamai judri gatve, o visai nesutvarkyta!!!!!!!!!!!!!!!!!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių