Teismas: Klaipėdos vaikų ligoninės atnaujinimo konkursas turi būti nutrauktas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos vaikų ligoninės skelbtas pastato rekonstrukcijos konkursas turi būti nutrauktas, nes ribojo konkurenciją, nusprendė Klaipėdos apygardos teismas.

Ieškinį teismui pateikė bendrovės „RNDV group“ ir „Gensera“ – teismas lapkričio 16 dieną jį patenkino, pripažinęs dalį konkurso sąlygų neteisėtomis. Teismai konkurso procedūras jau yra sustabdę nuo rugsėjo.

Klaipėdos teismo nuomone, ligoninės reikalavimas statybos ir specialiųjų darbų vadovams turėti patirties gydymo statinių statybose nėra būtinas, todėl dirbtinai riboja konkurenciją.

Sprendimą per 14 dienų galima skųsti Apeliaciniam teismui.

Klaipėdos vaikų ligoninė pastato rekonstrukcijos konkursą paskelbė rugpjūtį. Jo laimėtojas turės pertvarkyti administracinį pastatą J. Karoso gatvėje. Anksčiau skelbta, kad darbų kaina gali siekti apie 2 mln. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

plovykla

 plovykla portretas
Kike galima kaip kokį kregždių lizdą lipdyti tos vienintelės Lietuvoje viakų ligoninės pastatą. Jis absoliučiai nepritaikytas gydymui. Tai buvo senosios ponios Žibutės užmojis, nullat kaulinti pinigų ir pristatinėti ir pristatinėti korupusus... Sveikinu teismo sprendimą. Tikiuosi, buvusioji vadovė jau nebe patarėja?

Liberastas

Liberastas portretas
Nenuskilo gerajai konsolei

Šokas

Šokas portretas
Tai jeigu laimėtų firma iki tol stačiusi tik kiaulides? Ar kas nors naikintų konkurso rezultatus?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių