Teisme Zvonkų skyrybose dalyvavo ir banko atstovas

„Jaučiuosi puikiai“, - iškart po skyrybų šypsojosi Natalija Zvonkė. Ji su vyru Deivydu skirtingais keliais pasuko po penkerių bendro gyvenimo metų.

Penktadienį rytą Klaipėdos rajono apylinkės teisme buvo nagrinėjama Natalijos ir Deivydo Zvonkų skyrybų byla.

„Teismo procesas truko gal penkias minutes, nes viską jau buvome sutarę, skyrėmės taikiai“, - neslėpė N.Zvonkė.

Teismo procesą akylai stebėjo vieno banko atstovai, byloje buvę trečiąją šalimi. Priežastis – bankas Zvonkams suteikė paskolą įsigyti prašmatnų namą Jakuose.

„Aišku, kad bankas domėjosi mūsų skyrybomis, nes esame jo skolininkai. Sutarėme, kas ir kaip mokės paskolą, tad problemų nekils. Namas lieka mums abiems“, - tikino viena ryškiausių pramogų pasaulio veikėjų.

I

šėję iš teismo Natalija ir Deivydas nuskubėjo kartu išgerti kavos. „Bendravome ir bendrausime draugiškai. Niekas nepasikeitė. Tik statusas. Dabar esu ne ištekėjusi, o išsiskyrusi moteris“, - skyrybų nesureikšmino N.Zvonkė.

Paklausta, ar dar kartą ryšis vedyboms, juo labiau, kad žiniasklaida ją jau poruoja su verslininku Danieliumi Bunkumi, jauna moteris tik šyptelėjo: „Norėčiau pamatyti tą vyrą, kuris išdrįstų tempti mane prie altoriaus. Vargšas jis“.

Natalija ir Deivydas susituokė 2005 metų rugpjūtį, o apie tai, jog pradėjo skyrybų procesą, prabilo šios vasaros pradžioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių