Teks žvejoti išvirtusį medį

Želdinių prižiūrėtojams teks žvejoti medį, kuris nuvirto į vieną Draugystės parko tvenkinių. Miestiečiai spėja, kad toks pat likimas laukia ir kito, augančio šalia ir vos besilaikančio.

Tvenkinyje nuvirtęs medis jau guli kelias dienas. Greta auga ir kitas. Šis medis taip pat pasviręs ir gali bet kada nuvirsti.

"Laimė, kad pasvirę želdiniai nekelia pavojaus žmonėms. Jie griūtų į vandenį, o ne kažkur ant tako. Tokiuose vandens telkiniuose vis tiek niekas nesimaudo", – kalbėjo vienas klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda žadėjo pasidomėti, ar jau imtasi darbų.

"Viskas bus sutvarkyta", – patikino vadovas.

Įmonės "Klaipėdos želdiniai" direktorius Gediminas Valašinas teigė, jog pranešimo iš savivaldybės, kad reikia pašalinti medį iš Draugystės parko tvenkinio, dar negavo.

"Tokie atvejai nėra dažni. Vyksime į vietą ir imsimės darbų", – žadėjo vadovas.

G.Valašinas sakė, kad į vandens telkinio pusę pakrypusių medžių auga ir prie kituose parkuose esančių tvenkinių. Daug tokių gluosnių yra prie Malūno tvenkinio.

"Neskubame jų šalinti. Pakrypę medžiai gražiai atrodo, puošia kraštovaizdį", – sakė vadovas.

Draugystės parko tvenkiniai, esantys tarp Debreceno gatvės ir Statybininkų prospekto, netoli E.Balsio menų gimnazijos, ir jų aplinka buvo tvarkoma prieš penkerius metus.

Suformuoti vandens telkinių krantai, jie išvalyti. Pašalinti seni, sergantys medžiai, krūmai, pasodinti nauji. Atvežta ir juodžemio, pasėta žolė. Pastatyti nauji suoliukai, šiukšlių dėžės.


Šiame straipsnyje: medismedžiaiišvirtęs medis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kam trukdė į vandenį išvirtęs medis?? Ten paukščiai perėjo- nariukų lizdas buvo... Viską tik naikint sugebat

hmm

hmm portretas
Kaip sutvarke pries penkis metus ir viskas. Ziauriai apleista aplinka. Ziauru ten vaikscioti. Betvarkydami tuos tvenkinius, kazka pridyrbo nemokedami tvarkyti. Patvine vasaros metu. Tik varlems ten ir veistis....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių