„Tėvelių mokykloje“ – naujas paskaitų derlius

  • Teksto dydis:

Nors internete straipsnių, forumų ir specialių svetainių būsimoms mamoms išties gausu, gyvo bendravimo su specialistais ir informacijos „iš pirmų lūpų“ nereikėtų nuvertinti. Galimybę užduoti rūpimus klausimus, pasiklausyti paskaitų aktualiomis temomis ir susipažinti su kitomis pagausėjimo laukiančiomis šeimomis, uostamiestyje suteikia Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro organizuojama „Tėvelių mokykla“.

Registruotis į paskaitas, vyksiančias kitą mėnesį, jau galima. Laukiami skambučiai tel. (8 46) 23 47 96, (8 640) 93340. Apie savo dalyvavimą galima pranešti ir el. paštu iveta@sveikatosbiuras.lt.

Lapkritį suplanuoti šeši nemokami „Tėvelių mokyklos“ užsiėmimai Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro salėje. 

Naują susitikimų su būsimomis mamomis ciklą lapkričio 4 d. atidarys gimdymo temai skirta paskaita. Antrosios paskaitos metu lapkričio 12 d. bus aptarta kūdikio priežiūra pirmaisiais mėnesiais. Lapkričio 18 d. auditorija išgirs vertingos informacijos apie pogimdyvinę depresiją ir jaunos šeimos psichologiją. Kaip rūpintis savo ir vaikų balta šypsena, būsimos mamos išgirs specialioje paskaitoje lapkričio 20 d.

Vis daugiau jaunų šeimų stengiasi gauti išsamesnės informacijos apie natūralaus maitinimo privalumus ir iššūkius, su kuriais gali tekti susidurti. Galimybę sužinoti daugiau apie visa tai – paskaitoje lapkričio 25 d.

Paskutinysis susitikimas lapkričio 26-ąją bus skirtas nėščiosios mitybos ir mitybos po gimdymo temai.
Visos paskaitos organizuojamos vakarais – 17.15 val.
Visuomenės sveikatos biuro specialistai ir lektoriai maloniai laukia atvykstant nėščiųjų savo antrosiomis pusėmis ar kitais šeimos nariais, kuriems irgi būtų pravartu sužinoti, kuo galėtų padėti būsimoms mamoms svarbiame ir džiaugsmingame gyvenimo etape.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
kuodėl Gender projekto,Liansbergerio pasirašyto Briuskelyje, neprijamam?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių