Ties Jakų žiedu vertėsi automobilis, keleivis žuvo

Buvo be kelių minučių 17 val., kai viaduko kelyje, vedančiame į Klaipėdą sustojo „Audi A6“. Vėliau 20-metis šio automobilio vairuotojas, turintis pažymėjimą vos metus, tikino, kad sugedo mašina.

Tuo metu šiai mašinai iš paskos į Klaipėdą važiavo 39 metų latvio vairuojamas „Volkswagen Multivan“. Vairuotojas nespėjo suprasti, kad „Audi“ nejuda, o kai priartėjo ir jau norėjo apvažiuoti šią mašiną, pamatė, kad greta važiuoja kitas automobilis.|

Latvis suktelėjo vairą, bet susidūrimo išvengti nepavyko. Klabinamas pareigūnų jis pripažino važiavęs kur kas greičiau, nei leidžiama šioje vietoje – apie 90 kilometrų per valandą greičiu.

Multivanas rėžėsi į „Audi“kairįjį galinį kampą.

Vieta už vairuotoja teoretikų laikoma saugiausia, tačiau ne šį kartą. Už vairuotojo sėdėjęs 20-metis gargždiškis žuvo įvykio vietoje. Jo bičiulis, vairavęs automobilį, patyrė politraumą ir yra gydomas

Panašu, kad abu vairuotojai buvo blaivūs ligoninės Reanimacijos skyriuje, dar vienas jų abiejų draugas patyrė galvos traumą, jis taip pat gydomas ligoninėje.

Latvijos piliečiai, moteris ir trys vaikai, važiavę automobilyje „Volkswagen Multivan“, nukentėjo nestipriai, jie gydomi ambulatoriškai. Šeima važiavo į Klaipėdą iš Vilniaus, jų kelionės tikslas – atostogos.

Eismo nelaimės aplinkybės, detalės ir priežastys dar tiriamos.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bbd

bbd portretas
masinos gaila...

Darius

Darius  portretas
Lygiam keli sugeba apsiversti nu ka cia ir bepasakysi

tadas

tadas portretas
greitai vaziavo - letai nes.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių