Tikrinti Klaipėdos arenos statybų – tamsoje

Vėlų trečiadienio vakarą apžiūrėti Klaipėdos arenos statybų atvyks „FIBA Europe“ generalinis sekretorius Naras Zanolinas.

Jis į uostamiestį užsuks trumpam, nes pagrindinis vizito tikslas – noras įvertinti Klaipėdos arenos statybų eigą.

N.Zanolinas statybvietėje lankysis apie 22 valandą. Jis ten susitiks su miesto vadovais, rangovų atstovais.

„Pats nuoširdžiai stebiuosi, kad N.Zanolinas atvyksta tokį vėlyvą vakarą, tačiau, matyt, kitaip negali, nes jo dienotvarkė labai įtempta. Tikrai ne mes nustatėme arenos apžiūros laiką“, - tvirtino Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius.

„FIBA Europe‘ atstovai yra išreiškę susirūpinimą dėl vėluojančių Klaipėdos arenos statybų. Jos turėjo būti baigtos iki balandžio pirmosios, tačiau dabar rangovai jau žada, kad sporto ir pramogų kompleksas bus pastatytas gegužės pabaigoje ir esą pakaks laiko jį išbandyti prieš Europos krepšinio čempionatą.

„Darbų yra likę daug, bet po paskutinio N.Zanolino apsilankymo sausio pabaigoje pažanga tikrai yra padaryta. Ją jam ir parodysime“, - tikino R.Taraškevičius.

Jis tvirtino, jog statybininkai pluša išsijuosę, kad arena būtų pabaigta gegužės pabaigoje ir nei Lietuvai, nei Klaipėdai netektų patirti gėdos.

„Į Klaipėdą jau plaukia arenos kėdės, vyksta apdailos, santechnikos darbai. Penkiabalėje sistemoje arenos statybų eiga dabar įvertinčiau riebiu trejetu“, - teigė R.Taraškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rt

rt portretas
kūdas dvejetas, o pažadams tvirtas kuolas

Taraskeviciui

Taraskeviciui portretas
senai Klaipedai didele geda del tokio darbu vilkinimo, bet jus ponas Taraskeviciau prie tokiu dalyku esate priprates ir kitaip negalite, tai sako jusu ilgamete praktika dirbant statybose, nei vienas objaktas nebuvo atiduotas laiku

epopeja

epopeja portretas
oi kiek dar darbo.........statau ,kad baigs birzelio pabaigoje....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių