Tikrintojus šokiravo naktinėtojų kultūra

Uostamiesčio naktinio gyvenimo kultūra stebina ir visko mačiusiuosius. Savaitgalį miestą tikrinę pareigūnai baudė ne tik viešai girtaujančius asmenis, bet ir tualetu Žvejų gatvės namo kampą palaikiusį naktinėtoją.

Uostamiesčio naktinio gyvenimo kultūra stebina ir visko mačiusiuosius. Savaitgalį miestą tikrinę pareigūnai baudė ne tik viešai girtaujančius asmenis, bet ir tualetu Žvejų gatvės namo kampą palaikiusį naktinėtoją.

Gėrė viešoje vietoje

Į Klaipėdos savivaldybę vėl ėmė plūsti naktinio triukšmo varginamų Žvejų bei Kurpių gatvių gyventojų skundai. Siekdami išsiaiškinti situaciją, savivaldybės Viešosios tvarkos skyrius šeštadienio naktį surengė tikrinimą.

Skyriaus specialistai bei policijos pareigūnai ėmėsi tikrinti karštus taškus, naktinius barus bei tas pasilinksminimo įstaigas, kurioms apribotas prekybos alkoholiu laikas. Iki pat 5 val. ryto kontrolieriams  netrūko darbo.

Tikrintojams įkliuvo trys asmenys, viešoje vietoje gėrę alkoholį ar pasirodę neblaivūs. Pažeidėjai alkoholį vartojo bei neblaivūs laiką leido prie Jono kalnelio ir uostamiesčio simboliu tituluojamo burlaivio „Meridianas“.

Sieną palaikė tualetu

Vienas per daug įsismaginęs miestietis taip sunkiai orientavosi aplinkoje, jog vieną Žvejų gatvės namų palaikė tualetu ir apšlapino statinio kampą. Jis, kaip ir kiti neblaivūs šeštadienio nakties veikėjai, nuobaudos neišvengs.

Nepaisant šių incidentų, tikrintojai pastebėjo, jog žmonės elgėsi gana tvarkingai, jų srautai kiek mažesni nei fiksuoti praėjusiais metais vykdytų reidų metu.

„Labai aktyviai patruliuoja ir policijos ekipažai. Senamiestyje visi gali jaustis saugūs“, – neabejojo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Prie barų – šiukšlynai

Poskyrio vedėjas teigė, jog tikrinimo metu pro akis nepraslydo ir tie barai, kurie naktinėms linksmybėms įsisiūbavus pamiršta susitvarkyti savo prieigas ir šios skęsta šiukšlėse.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu dažniausiai klaipėdiečius piktina senamiestyje įsikūręs baras „Batman“. Iš jo sklindanti muzika esą girdima ir smarkiai nutolus. Visą naktį besilinksminantis jaunimas bluosto sudėti neleidžia ir gyventojams.

„Kur yra barai, visuomet bus tokių, kurie išeina, triukšmauja ar kokius nors reikalus atlieka. Neretai pasitaiko ir muštynių, todėl gyventojai kas kelias minutes ir kviečia policiją“, – pastebėjo V.Valys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senamiestietis

Senamiestietis portretas
Kai nebenutekės apie būsimus reidus informacija, tai gal ir reidai bus produktivesni. Reido naktis buvo pati ramiausia savaitgalio naktis naktinio baro "Batman" prieeigose gyvenantiems gyventojams per visus metus, bent jau išsimiegojome. Bet koks keistas sutapimas, ar ne..?

Roda

Roda portretas
kaip ponas Valys imituoja patikrinimus matome jau antrą kartą.

Magyla

Magyla portretas
Tvarkos nebus, kol negrąžinsim fizinių bausmių. Jas supranta kiekvienas parazitas, nuo jauno iki seno. (Tik nepliurpkit apie orumą, juk tupdydami už grotų, orumo taip pat nepaisome).
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių