Tragedijos Šilutėje priežastys kol kas neaiškios

Antradienio vakare Šilutėje, Ramybės gatvėje esančiame verslininko name rasti trijų žmonių palaikai: paties 40-mečio šeimininko Vinardo Barcio, jo bendraamžės žmonos Gitanos ir 17-metės dukters Erikos. Visų trijų žuvusiųjų galvose - šautinės žaizdos.

Duomenų apie pašalinio asmens dalyvavimą - nėra

Šilutės rajono policijos komisariato viršininkas Stasys Mickevičius trečiadienį Lietuvos radijui sakė, kad šiuo metu tiriamos kelios nelaimės versijos, tačiau pagrindinė - kad vyras nušovė savo žmoną, nepilnametę dukterį ir tada nukreipė ginklą į save. Priminsime, kad antradienį delfi.lt pranešė, jog nelaimės vietoje rastas ginklas - savigynai įsigytas pistoletas „Beretta" aptiktas po negyvo verslininko kūnu.

Lietuvos radijo žurnalistei pasiteiravus, ar gali būti, kad šioje tragedijoje dalyvavo pašalinis asmuo, S.Mickevičius sakė tokių duomenų neturintis.

Pareigūnas tvirtino kol kas negalintis įvardyti priežasčių dėl ko galėjo įvykti nelaimė - šiuo metu vyksta tyrimas.

Jis taip pat plačiau nekomentavo žiniasklaidoje anksčiau skelbtos versijos esą miręs verslininkas anksčiau grasino susidoroti su kitu asmeniui. „Tegul tai lieka žiniasklaidos sąžinei“, - sakė Šilutės rajono policijos komisariato viršininkas.

Su kaimynais mažai bendravo

Lietuvos radijo kalbinta „Šilutės naujienų“ redaktorė Skirmantė Galvydė tikino, kad žinia apie nužudytą šeimą Šilutėje pasklido antradienį prieš 20 val. Ji nurodė, kad žiniasklaidai atvykus į įvykio vietą, policija nieko į vidų neįleido, o kriminalistai dirbo iki pat ryto.

Moteris tvirtino, kad namų šeimininkas vertėsi prekyba naudotais automobiliais. Kaip anksčiau skelbta, namuose jis turėjo du legaliai laikomus ginklus - pistoletą ir šautuvą.

Pasak „Šilutės naujienų“ redaktorės, nuo kulkų žuvusi šeima Šilutėje nebuvo labai žinoma. Apie mirusiuosius nedaug ką galėjo pasakyti ir kaimynai. „Su kaimynais jie mažai bendravo. Artimi kaimynai net pavardžių jų nežinojo“, - sakė S.Galvydė.

Visą naktį namuose degė šviesa

Spėjama, kad tragedija įvyko pirmadienį - pasak kaimynų, visą naktį iš pirmadienio į antradienį namuose buvo įjungta šviesa.

Kaip rašo delfi.lt, namas buvo užrakintas iš vidaus. Šeimos pasigedo giminaičiai ir kreipėsi į policiją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių