Traukinių stotyje nesustojęs mašinistas – po didinamuoju stiklu

Geležinkelio stotį pražiopsojusiam ir nepatogumų maždaug šimtui traukinio laukusių keleivių sukėlusiam mašinistui dėl savo veiksmų teko aiškintis vadovybei.

Maždaug prieš savaitę valstybės valdomos bendrovės "Lietuvos geležinkeliai" darbuotojas laiku nesustabdė maršrutu Vilnius–Klaipėda važiuojančio traukinio.

Dėl to maždaug pusšimtis žmonių, nusipirkę bilietus į Klaipėdos pusę, ir dar 25, ketinę išlipti Telšiuose, pateko į gluminančią situaciją. Traukinys jiems pralėkė prieš pat nosį, tad teko kuriam laikui atidėti savo numatytus planus.

Stebintiesiems tokį kuriozą iš šalies, jis sukėlė juoką. Tačiau šypsena nuo paties mašinisto veido kuriam laikui dingo.

Pasak "Lietuvos geležinkelių" atstovės spaudai Ingos Čiuberkytės, darbuotojas "žmogiškai pergyvena, jam tai yra nesmagu ir nemalonu".

Esą bendrovė tiria įvykį pagal nustatytą tvarką. Kas jo laukia – papeikimas, o gal apkarpyta alga – pašnekovė tikino negalinti atskleisti.

"Nelabai turime ką komentuoti. Mašinisto elgesys buvo atitinkamai įvertintas pagal bendrovėje nustatytą tvarką. Tos tvarkos mes neviešiname, nes tai yra bendrovės vidinis dokumentas", – nedaugžodžiavo I.Čiuberkytė.

Tąkart daug nepatogumų turėjusiems žmonėms buvo pasiūlyta keletas alternatyvų: Telšiuose laukti kito traukinio arba pasinaudoti autobusu, kurio išlaidas bendrovė pažadėjo kompensuoti.

Tuo metu Plungėje išlipo 25 keleiviai, važiavę į Telšius. Penki jų grįžo bendrovės suorganizuotu transportu, kiti atsiėmė pinigus už traukinio bilietą ir patys ieškojo būdų, kaip pasiekti Telšius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na nieko sau pražiopsojo.Draudž. turėjo degti

Na nieko sau pražiopsojo.Draudž. turėjo degti portretas
O jei draudžiamas signalas-bent anksčiau tai automatiškai stabdydavo

Gps

Gps portretas
Nusipirkit navigacija :)

Tomis

Tomis portretas
Nuims KAD'a metam ir bus ramu. :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių