Turgaus prekeiviams padovanojo šventę

Kalėdų stebuklai vyksta ir turguje. Prekybininkams tai priminė Naujojo turgaus vadovai, suorganizavę nuotaikingą šventę ilgamečiams prekeiviams bei pirkėjams.

Trečiadienį Naująjį turgų užplūdo šventinė nuotaika – iš tolimų kraštų atvykęs Kalėdų senelis stebėjosi išpuoštomis prekybinėmis salėmis, gausiai kalėdiniais skanėstais nukrautais prekystaliais ir plačiomis prekeivių šypsenomis.

Šventinę dvasią pajusti turguje nesunku: ant papuoštų prekystalių išrikiuota viskas, ko gali prireikti šventiniam stalui: vaisiai, daržovės, medus, saldėsiai ir net fejerverkai.

Kiekvienas turgaus darbuotojas buvo apdovanotas Kalėdų senio dėmesiu, o kartu  atvykusios snieguolės už prekystalių stovėjusioms moterims bei vyrams įteikė firminius turgaus simbolika papuoštus kalendorius.

Naujojo turgaus direktorius Viačeslavas Karmanovas priminė, kad šiemet turgus švenčia savo 25-erių metų gyvavimo jubiliejų. Visus metus pirkėjams buvo organizuojami renginiai, todėl metų gale nepamiršti ir kartu dirbantys verslininkai.

„Norėjome jiems padėkoti, padovanoti kalėdinę nuotaiką ir priminti, kad mes kartu jau tiek daug metų“, – šnekėjo direktorius, akcentavęs, jog prekeiviai turgaus neapleidžia ir savaitgaliais, o kai kurie prekybininkai šioje vietoje dirba jau 20 metų.

V.Karmanovas tvirtino, kad per pastaruosius metus prekyvietė labai pasikeitė – ji gražėja, jaunėja, todėl prekeiviams norėta atsilyginti už kartu nuveiktus darbus.

„Dėkojame prekeiviams, linkime šventinės nuotaikos ir tikrai nepamirštame verslininkų, kurie kartu su mumis“, – šnekėjo turgaus vadovas.

Prekybininkams savo dainas dovanojo Lietuvos estrados pažibos – Žilvinas Žvagulis, Stasys Povilaitis, Džordana Butkutė ir kiti. Nors dainininkų vaidmenis perėmė aktoriai, žmonės tvirtino, kad jų pasirodymai buvo ne ką prastesni, nei kad tikrųjų žvaigždžių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

picas

picas portretas
tai kur ir koks cia turgus,net neparasyta jo vieta-ziopliai jus...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių