Uostamiesčio gatvėse – pokyčiai: vairuotojams prireiks kantrybės

Miesto gatvėmis važinėjantys vairuotojai turėtų nepamiršti, kad dėl Tilžės gatvės žiedinės sankryžos rekonstrukcijos į šviesoforinę trikdomas eismas. Nedidelių trikdžių šią savaitę galima tikėtis ir Taikos prospekte nuo sankryžos su Sausio 15-osios gatve iki "Vėtrungės" stotelės.

Dar ne trumpiau nei metus truksiantys darbai Mokyklos, Tilžės gatvių ir Šilutės plento sankryžoje spalį privers vengti važiavimo Tilžės gatve miesto centro link.

Bendrovės "Žemkasa" technikos direktorius Vitas Ramanauskas patikino, kad iki spalio 24 d. tikimasi sutvarkyti gatvės dalį nuo rekonstruojamo transporto žiedo į miesto centro pusę, iki įmonės "Kelių priežiūra".

Ketinama iškasti senąją gatvės konstrukciją, kloti naują, sustiprintą dangą, nes čia numatomas intensyvesnis transporto eismas. Be to, po šia gatve bus naujai tiesiamos lietaus nuotekų komunikacijos bei atnaujintas gatvės drenažas, bus įrengtas naujas apšvietimas.

Kol vyks šie darbai, Tilžės gatve į šiaurinę miesto dalį važiuodavę 5, 5E ir 41 maršrutų autobusai iš Šilutės plento suks į Paryžiaus Komunos gatvę, po to – į Komunarų gatvę ir grįš į nustatytą maršrutą Tilžės gatve. Taip pat jie važiuos ir į pietinę miesto pusę.

Išardytos gatvės pakraščiuose matosi akmenų krūvos. V.Ramanauskas patikino, kad tai paprasti lauko akmenys, kuriais veikiausiai kažkada buvo užpilta duobė. Įmonės "Žemkasa" technikos direktorius mano, kad akmeninio grindinio, vadinamo bruku, čia nebuvo.

Pagrindinėje miesto gatvėje – Taikos prospekte nuo Sausio 15-osios gatvės iki sankryžos su Paryžiaus Komunos gatve šią savaitę ketinama asfaltuoti gatvės dangą. Parengiamieji darbai jau atlikti.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento vadovo Liudviko Dūdos, čia darbininkai turėtų dirbti trečiadienį ir ketvirtadienį, tačiau eismo pokyčių šioje vietoje neturėtų būti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Viskas paprasta, visus konkursus laimėjo viena firma, todėl ir darbai tokie padriki ir ilgai atliekami. Gabaliuką ten, gabaliuke šen. Taip ir dirba. Na o miestiečiai.... o kam jie rupi?

Anonimas

Anonimas portretas
Sausio 15-osios gatvės asfaltą jau mėnesį tvarko, o galo nesimato ir judesys pasimato gal pusvalandį per dieną... Tokiais tempais per metus gal ir kažkas įvyks...

darbas vyksta

darbas vyksta portretas
iš šalies bent jau matant-vangiai o išrausta visa Klaipėda nuo jūrininkų iki girulių- matyt pinigą įsisavin
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių