Uostamiesčio kapinėse – sujudimas

Klaipėdiečiai skuba sutvarkyti ir pagražinti artimųjų kapus prieš lapkričio 1-ąją – Visų šventųjų dieną. Tvarkomos ir pačios uostamiesčio kapinės – jau nušienauta žolė, šluojami takeliai, baigiama sugrėbti lapus.

Nors iki lapkričio 1-osios liko daugiau nei savaitė, Joniškės ir Lėbartų kapinėse žmonių, tvarkančių artimųjų kapus, šiomis dienomis jau netrūksta.

„Tvarkomės, ruošiamės ir mes patys. Norime, kad viskas būtų tvarkinga ir švaru“, – tvirtino Klaipėdos savivaldybės Kapinių priežiūros skyriaus vedėja Zina Stankienė.

Jau paskutinį kartą šį sezoną nušienauta žolė, grėbiami lapai, šluojami takeliai, tikrinama, ar veikia vandens kraneliai. Prieš lapkričio 1-ąją norima ištuštinti ir visus atliekų konteinerius.

Nuo šeštadienio į miesto kapines važiuos daugiau autobusų. Bus organizuojamas ir tradicinis laikinas maršrutas 111 – „Stotis-Lėbartai“.

Z.Stankienė priminė, kad lapkričio 1-ąją ir į Joniškės, ir į Lėbartų kapines lengvieji automobiliai nebus įleidžiami. Iki 11 val. bus galima atvežti tik neįgaliuosius. Vėliau kapinių vartai bus uždaryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bronksas

bronksas portretas
ar jau visi sukilo
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių