Uostamiesčio kelininkams spustelėjęs šaltukas parūpino darbo

Žiema prasidėjo tik vienoje uostamiesčio pusėje – pirmadienio rytą šiaurinėje miesto dalyje kelininkai barstė tiltus, viadukus, įkalnes ir nuokalnes. Pietinėje pusėje tokių darbų neprireikė.

Šiaurinę miesto dalį prižiūrinčios įmonės generalinis direktorius Laimonas Žemaitis tvirtino, kad pirmadienio rytą vietomis buvo tikrai slidu.

„Ypač slidus buvo nusileidimas prie Artojų gatvės. Jei nebūtume barstę, galėjo kilti problemų. Tai pirmieji rimtesni darbai šį sezoną“, – pasakojo vadovas.

Pietinėje miesto dalyje nuo Baltijos prospekto tiltai, viadukai, įkalnės ir nuokalnės nebuvo barstomos. Pasak šią miesto pusė prižiūrinčios įmonės direktoriaus Dainiaus Zoko, to nereikėjo, nes nebuvo slidu.

„Apie 5 val. ryto apvažiavau miesto. Slidu nebuvo. Nereikėjo barstyti. Pietinėje miesto pusėje yra šilčiau nei šiaurinėje. Tad čia žiema prasidės vėliau. Šiemet žiemą mes užklupsime.

Pabarstysime druska gatves ir lauksime, kada pasnigs“, – šmaikštavo vadovas.

D. Zokas prisiminė, kad pernai uostamiesčio gatves teko barstyti jau prieš lapkričio 1-ąją.

„Šiemet kažkokia žiema netikra“, – tvirtino vadovas.

Šiltu ir ilgu rudeniu džiaugiasi uostamiesčio valdžia. Tokie orai leidžia miestui sutaupyti pinigų.

„Nebuvo didelio poreikio barstyti tiltų, viadukų, įkalnių, nuokalnių. Kiek per miestą ryte teko važiuoti, buvo sausa. Kitokia situacija yra kitoje šalies pusėje. Šį kartą žiema prasideda ne nuo mūsų. Dėl tokių orų ir pinigų sutapysime, ir žmonėms patiems maloniau. Nereikia šlapdribos kęsti“, – pabrėžė Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

to na

to na portretas
Žiemužė ne rinkimai,aišku kad ateina netikėtai.

na

na portretas
ateis žiemužė kaip visada netikėtai, ar ne?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių