Uostamiesčio klube koncertuos Linas Adomaitis

Klaipėdos klubas „Dr.Who“ paskutinį ilgąjį vasaros savaitgalį ragins šlepetes išmainyti į šokiams labiau tinkamą avalynę. Daugiau nei įprastai laisvadienių – rimtas pretekstas susitikti su draugais ir praleisti naktis taip, kad rudeniui atėjus nebūtų liūdna dėl iššvaistytų progų.

Pirmąkart klube gyvo garso koncertą surengs Linas Adomaitis. Elektroniniais ritmais, instrumentiniu skambesiu ir savo balsu talentingai žongliruojantis atlikėjas įsuks spalvingą programos kaleidoskopą – jame nestigs nei puikiai žinomų hitų, nei šviežios kūrybos. Veržlios improvizacijos, pozityvi energija plius dinamiškas tempas – ši formulė turėtų nepalikti publikos abejingos, o šokių aikštelės – pustuštės.

„Dr.Who“ šeštadienis kvies Žolines pasitikti atsipūtus.

„Pastarosios savaitės lėkė pašėlusiu tempu – skubėjome džiaugtis visais vasaros malonumais, keliauti ir draugauti. Jokia paslaptis – daugelis pamiršo paprasčiausiai... pailsėti“, – kalbėjo „Dr.Who“ atstovai, žadantys atpalaiduojantį, bet nemigdantį vakarėlį.

„Žalio“ formato rėmuose – mėtomis pagardinti kokteiliai ir už pulto smagiausius „vasaragrojus“ šienausiantis DJ Justin Beat. Apie jamaikietiškas atsipūtimo tradicijas rezidentas primins į savo setą įpindamas Bob Marley kūrybos.


Šiame straipsnyje: Dr.Who

NAUJAUSI KOMENTARAI

emigrant

emigrant portretas
A kas jis toks?

opa

opa portretas
Geras, reiks aplankyti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių