Uostamiesčio vairuotojai skundžiasi duobėmis

Gyventojai vis dažniau skundžiasi duobėtomis, nusidėvėjusiomis ir nelygiomis Klaipėdos gatvėmis. Žmonės nesupranta, kaip tūkstančius eurų atsiėję kelių tiesimo ir rekonstrukcijos darbai po kelerių metų nuėjo perniek. Vairuotojai, važinėdami apverktinos būklės gatvėmis, baiminasi dėl savo transporto priemonių saugumo.

Klaipėdiečiai nepatenkinti kai kurių pagrindinių miesto gatvių būkle.

Dienraščio skaitytojas Valdas guodėsi, jog į darbą kasdien važiuoja duobėtu keliu.

"Kiekvieną rytą tenka riedėti Priestočio gatve, kurioje yra net keturios kelio įgriuvos. Palyginti neseniai sutvarkytoje kelio dangoje jau spėjo atsirasti defektų. Kaip tai suprasti?" – klausė susirūpinęs klaipėdietis.

Gyventojai taip pat reiškia nepasitenkinimą dėl Šilutės plente, ties posūkiu į Debreceno gatvę, išdygusių kelio įgriuvų.

Gatvėje transportas kursuoja gana intensyviai, tad dėl nelygaus kelio gali sutrikti eismas, kyla pavojus įvykti avarijoms.

Anot Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, pranešimų apie duobėtus kelius sulaukiama gana dažnai. Dažniausiai apie tai informuoja patys miestiečiai.

"Stengiamės patikrinti visus atvejus. Į šiuos gyventojų skundus taip pat reaguosime. Nusiųsime atsakingus darbuotojus, kurie įvertins situaciją", – sakė Miesto ūkio departamento direktorius.

Dar praėjusią savaitę dienraštis rašė apie Mokyklos gatvėje prie Tilžės žiedinės sankryžos atsiradusią nemažą duobę.

Jau kitą dieną ilgiau nei mėnesį akis badžiusi įgriuva buvo sulyginta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pas mus ir asfaltas auksinis , ne tik eglės

Pas mus ir asfaltas auksinis , ne tik eglės portretas
Gatvėse paklotas laaabai auksinis asfaltas ir padarytas kaip anksčiau sakydavo "na ura"- 0askutinį rudens mėn. buvo klojama per didžiules rudenines liūtis, dirbant nalktinmis ir savaigaliais , Visą vasarą ir pavasarį,kai buvo sausa, niekas net nekrustelėjo dėl kelių sutvarkymo. Daabar. po tokių asfaltavimo darbų, tik laukit kada ;pūslėmis ir skylėmis' nueis. Šiandien ryte Manto g, pažiūrėjau į gatvės dangą, tai kaip garmoškė atrodo-Išilgai kelio vėžių vėžės, Gatvė, kuria dalinasi dviratininkai ir autobusai Taigi visokiems tokiems kelių asfaltavimo triukams turi būti nustatyta garantija min, 10metų, O už broką Išskaičiuot iš brokdarių ir tų, kurie laimino tuos projektus. O dar geriau- už darbus reiktų sumokėt pusę sutartos sumos, o likusią pusę po garantinio laikotarpio pbg,

1

1 portretas
Gal žurnalistai nori palėkt iki Dituvos , pamatys ko nematę, Firma EUROVIA ( toks pavadinimas ant ten dirbančios technikos užrašytas)arba X firma su Eurovia technika moka pilt naują asfalto dangą su Naujom duobėm iškart. Reikia pasakyti puikios duobės, atrodo natūraliai kaip po kelių žiemų.

hm

hm portretas
Be ja kokia jie duobe užtaisė prie žiedo rekonstruojamo?, jeigu ta duobė tebėra gal netgi didesnė :D
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių