Duris atvėrė dar viena „Vyšnia“

Uostamiesčio kavinių rinką sudrebinusi "Vyšnia" nestokoja populiarumo ir plečiasi. Šiandien duris atveria erdvi ir jauki "Vyšnia 2", kuri savaitgaliais transformuosis į naktinį klubą. Čia, kaip ir įprasta "Vyšniai", kainos neviršys 1 euro. Žadama, kad tokių gerų vietų mieste daugės.

Nusidriekdavo eilės

Klaipėdiečiai sulaukė jų pamėgtos kavinės plėtros – šiandien prekybos centre "Žemaitija" duris atvėrė kavinė "Vyšnia 2", kuri tris dienas per savaitę virs ir naktiniu muzikos baru.

Ne tik uostamiestyje, bet ir visoje Lietuvoje išskirtinės kavinės "Vyšnia" įkūrėjas Ramūnas Vyšniauskas neslėpė, jog atidaryti antrą kavinę pastūmėjo pirmosios sėkmė.

"Pirmoji "Vyšnia" sulaukė didelio populiarumo. Nusidriekdavo netgi eilės, trūkdavo vietos", – kalbėjo R.Vyšniauskas.

Terasoje – pliažas

Adresu Herkaus Manto g. 31A duris atvėrusi "Vyšnia 2" – kelis kartus erdvesnė už savo sesę.

Naujos kavinės, kurioje bus apie 100 sėdimų vietų, plotas siekia per 400 kv. m. Čia taip pat yra ir maždaug 400 kv. m ploto lauko terasa.

"Vasarą terasoje planuojame įrengti savotišką pliažą – atsiras gultų, todėl bus galima net ir pasideginti", – planus atskleidė R.Vyšniauskas.

Antroje kavinėje, kaip ir įprasta "Vyšniai", kainos neviršys 1 euro, bus siūlomi dienos pietūs, dar gausesnis desertų meniu.

Virs naktiniu klubu

"Vyšnia 2" pažers ir daugiau patrauklių naujovių – kavinė ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį transformuosis į muzikinį naktinį klubą, kur koncertuos įvairios grupės, pasirodys didžėjai.

Nors kavinėje bei naktiniame muzikiniame klube kainos ir bus nedidelės, tačiau tai nereiškia, jog čia laukiama netvarkingų, agresyviai nusiteikusių ar maloniai praleisti vakaro neketinančių asmenų.

Mūsų kavinėje pigu, bet ji nėra pigi.

"Mūsų kavinėje pigu, bet ji nėra pigi. Kai veiks naktinis klubas, dirbs apsauga, bus vadinamasis "face control". Tai, kad maisto ir gėrimų kainos mažos, nereiškia, kad bus lengva patekti. Įėjimas bus mokamas. Vakaro kaina, priklausomai nuo atlikėjų, svyruos nuo 5 eurų", – paaiškino R.Vyšniauskas ir pridūrė, jog siekia uostamiestyje įkurti dar vieną vietą, kur būtų smagu ir jauku lankytis.

Šiandien – "Man-go" koncertas

Šį vakarą atidarymo proga čia pasirodys grupė "Man-go". Nemažai staliukų jau rezervuota, tačiau stovimų ar vietų prie baro dar bus galima rasti ir iš anksto neįsigijus bilieto.

Dar vienas "Vyšnia 2" išskirtinumas – savaitgaliais virtuvė čia dirbs iki 6 val. ryto, todėl naktį išalkusiems nebeteks klaidžioti po miestą, ieškant vietos pavalgyti.

Naujojoje kavinėje bus įdiegtos naujausios informacinės sistemos, kasos aparatai. Todėl lankytojams užsakymų neteks laukti šalia baro.

Kiekvienam užsakymų bus priskirtas numeris. Kai jį paruoš, apie tai bus informuojama daugiau nei dešimtyje visoje kavinėje įrengtų ekranų.

Per artimiausius penkerius metus numatoma smarkiai išplėsti kavinių "Vyšnia" tinklą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyšnia

Vyšnia  portretas
Specifinė radijo stotis paleista visu garsu. Kava siabinga.

Anonimas

Anonimas portretas
Na siandien pirma kart apsilankeme vysnis 2 bare.Nustebome barmeno bendravimu, gavom soka.Barmeno pasiteiravus apie sefo pasiūlymą barmenas pasiepiamai pasake siandien jau suvalgyta oir nemanykit prisivalgyt uz eura isejom

buvau

buvau portretas
„Vyšnia 2“ prekybos centre „Žemaitija“ dienos pietus reiktų teikti karštus ar bent pašildyti. buvau 3 kartus- visada atšalęs maistas.kai nemaistinga ir dar atšalę jaustiesi kaip atliekas gavęs. įvertinimas- geriau nei nieko, bet ...kai darai- daryk gerai
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių