Uostamiestyje - firminė „Arvi kalakutų“ parduotuvė

Šiandien Klaipėdoje atidaroma firminė „Arvi kalakutai“ parduotuvė. Ji taps antrąja uostamiestyje ir 13-ąja Lietuvoje mažmeninės prekybos tinklo, prekiaujančio kalakutienos gaminiais, specializuota parduotuve. Parduotuvė įsikurs Klaipėdos prekybos centre „Žardė“, esančiame Taikos prospekte.

„Pastebėjome, jog ekonominis sunkmetis pokoregavo vartotojų įpročius - vėl tampa populiarios specializuotos maisto parduotuvės. Mūsų firminės parduotuvės kaip tik pataiko į šią nišą, - sako „Arvi kalakutai“ KŪB direktorė Reda Siaurusaitienė. - Čia vežami švieži produktai tiesiai iš gamybos cechų, yra artimesnis pirkėjo ir pardavėjo santykis, galimybė pirkėjams gauti tiesioginių konsultacijų“. Be to, R. Siaurusaitienės teigimu, dėl „Arvi“ grupei priklausančių įmonių - „Arvi pašarai“, „Arvi kalakutų fermos“ bei „Arvi kalakutai“ - suderintos bendros veiklos, puikiai prisitaikoma prie rinkos pokyčių ir ypač šviežia produkcija siūloma pirkėjui už palankias kainas.

Klaipėdiečiams, kaip ir kitų miestų gyventojams, bendrovės firminėje parduotuvėje bus siūloma daugiau kaip šimto pavadinimų atvėsinta, malta kalakutiena, marinuota,karštai bei šaltai rūkyti, vytinti gaminiai. Pirkėjams bus siūlomos ir naujienos - specialiai kepsnių sezonui paruoštas asortimentas: įvairaus skonio šašlykai, dešrelės kepti ant grotelių. Produkcija į parduotuves vežama kiekviena dieną, tiesiai iš Marijampolėje esančio „Arvi kalakutų“ gamybos cecho.

Bendrovės direktorė pastebi, kad kalakutienos paklausa Lietuvoje kasmet auga, nes žmonės keičia mitybos įpročius ir renkasi sveikesnį bei lengvesnį maistą. Kalakutieną mielai perka tėvai savo vaikams, vyresnio amžiaus bei virškinimo problemų turintys žmonės.

Naujoje firminėje „Arvi kalakutai“ parduotuvėje uostamiestyje bus galima paragauti bei išsinešti ką tik parduotuvės konvekcinėje krosnyje iškeptų gaminių.

„Galime padėti žmonėms paruošti ir pobūviams skirtus patiekalus, - teigia R. Siaurusaitienė. - Prieš didžiąsias šventes - šv. Kalėdas ar šv. Velykas, jubiliejų ar gimtadienių proga, verslo pietums ir vakarienėms, pagal išankstinį užsakymą paruošiame ir iškepame šviežios kalakutienos. Mūsų krosnyje galima iškepti po 20 kalakutų per dieną“.

Artimiausiu metu bendrovė planuoja toliau pėsti savo prekybos tinklą didžiuosiuose šalies miestuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje.


Šiame straipsnyje: arvi kalakutaiIM151464377

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių