Uostamiestyje lopomos duobės

Klaipėdos gatvėse ir kai kuriuose kiemuose lyginamos duobės. Skubėti kelininkus skatina numatomi lietingi orai, kuriam laikui galintys sustabdyti darbus.

Antradienį Taikos prospekto ruože nuo Sausio 15-osios iki Paryžiaus Komunos gatvės plušėjo kelininkai.

Vienoje judriausių miesto arterijų buvo lopomos duobės.

Planuota, kad remontą pavyks atlikti per vieną dieną. Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiosios specialistės Nijolės Vedeikienės, tvarkyti minėtą arterijos ruožą suskubta, nes numatomi lietingi orai gali trukdyti darbams.

Antradienį dėl arterijos ruože vykusio asfalto dangos remonto transporto eismas buvo ribojamas viena eismo juosta, tačiau visiškai gatvė nebuvo uždaryta.

Pašnekovės teigimu, artimiausiomis dienomis panašių darbų miesto gatvėse nenumatoma.

„Kiek anksčiau tvarkėme šonines arterijas – buvo remontuojama Paryžiaus Komunos gatvė. Dabar ketiname šiek tiek tvarkyti ir kiemus“, – dėstė N.Vedeikienė.

Ateityje ištisinę kelio dangą numatoma pakeisti Šilutės plente, Baltijos prospekto ir Šilutės plento žiedinėje sankryžoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mb

mb portretas
Pries 40 metu girdejau tokia mysle-lopas ant lopo adatos nei durio,,,,,,,atsakimas budavo KOPUSTAS,......dabar atsakymas MUSU GATVES

>Laisvei

>Laisvei portretas
galėtum netrolinti-šį kartą festivalis buvo trumputis ir kuklutis.Gal norėtum kad kur gyveni visai nieko nebūtų?Tada kraustykis į kapines(ar prie kapinių)

Klausimas Dūdai

Klausimas Dūdai portretas
Anksčiau vienos duobės asfalte laikinas lopymas kainavo ar ne 2000Lt, o ,,normalus"- 5000Lt..Gal galima sužinoti kiek dabar kainuoja?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių