Uostamiestyje parduotuvę uždarė remontui

Sportininkų gatvės rajono gyventojams kurį laiką teks verstis be šalia esančio prekybos centro. Pastarasis uždarytas rekonstrukcijai.

Prekybos centras "Maxima", įsikūręs adresu Sportininkų gatvė18, duris užvėrė praėjusią savaitę. Tai didžiausia parduotuvė šiame gyvenamajame rajone, į ją užsukdavo daug gyventojų.

Šiame pastate buvo įsikūrusi ir vaistinė. Ji taip pat laikinai nedirbs. Numatoma, kad vaistinė pradės veikti, baigus atnaujinimo darbus.

Įmonės "Maxima LT" Korporacinių reikalų departamento direktorius Jaunius Špakauskas teigė, kad bus rekonstruotas ne tik pastato vidus, bet ir jo išorė. Pastarasis jau atrodė tikrai nekaip.

"Didelį dėmesį skiriame ne tik tinklo plėtrai – jau veikiančias parduotuves nuolatos uždarome ir iš esmės atnaujiname, renovuojame. Planuojame, kad nauja, graži ir moderni parduotuvė Klaipėdoje, Sportininkų gatvėje, pirkėjams vėl duris atvers dar šiais metais", – komentavo direktorius.

Pasak J.Špakausko, remonto metu iš pagrindų bus atnaujinta prekybos salė, išsidėstymo modelis, kad reikalingas prekes pirkėjai rastų dar greičiau ir paprasčiau.

Taip pat ketinama išplėsti šviežių maisto produktų – pieno, mėsos, duonos, vaisių ir daržovių – asortimentą.

Po atnaujinimo pirkėjų laukia dar viena naujovė. Parduotuvėje bus įrengtos penkios savitarnos kasos, kurių anksčiau čia nebuvo.

"Tai leis pirkėjams apsipirkti itin greitai ir patogiai", – tvirtino J.Špakauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skirta RACIONALUMUI

skirta RACIONALUMUI  portretas
Pagal SAVE -geriausia sprest....

tam Ryčiui

tam Ryčiui portretas
Matyt tau Aksanka nedavė, tai tu rašinėji?

Racionalumas

Racionalumas portretas
Pencinykai, girtuokliai, bendrabutiniai ir nakvynės namų rezidentai - pagrindiniai šios maximos klientai. Ar verta renovuoti?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių