Uostamiestyje pašalino kelio ženklus

Klaipėdos centre gyventojai jiems trukdančius ženklus tiesiog nupjovė. Mieste patruliavę Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai užfiksavo aibę pažeidimų. Klaipėdiečiai ne tik stato automobilius, nepaisydami tai daryti draudžiančių ženklų, bet nesibaimina jų ir nugriauti.

Klaipėdos centre gyventojai jiems trukdančius ženklus tiesiog nupjovė. Mieste patruliavę Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai užfiksavo aibę pažeidimų.

Klaipėdiečiai ne tik stato automobilius, nepaisydami tai daryti draudžiančių ženklų, bet nesibaimina jų ir nugriauti.
Vakar Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai su policijos pareigūnais plušėjo visame mieste.

Darbuotojai vyko į vieną Rumpiškės gatvėje esančių namų, nes buvo gautas gyventojų skundas, jog viename butų auginami gyvūnai trikdo kitų namo gyventojų ramybę.
Policijos pareigūnai ir Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai, nuvykę į vietą, liko nieko nepešę, nes buto savininkas durų neatidarė.

"Girdėjome, kad bute yra daug keturkojų, jie kėlė triukšmą, bendravome ir su kitais gyventojais. Jie patvirtino, kad problema yra. Policijos pareigūnai bei maisto ir veterinarijos inspekcijos darbuotojai toliau spręs šią problemą", – pasakojo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Tačiau organizuotas reidas nenuėjo veltui. Patruliuodami mieste nuo Kauno gatvės iki pat Melnragės, savivaldybės atstovai tikrino, ar klaipėdiečiai nepažeidžia ir kitų viešosios tvarkos taisyklių.

Šioje srityje pažeidimų – apstu. Užfiksuoti penki klaipėdiečiai, kurie savo automobilius paliko tose vietose, kur stovėjo tai daryti draudžiantys kelio ženklai.

Už tokius veiksmus gresia 50–100 litų bauda.
Tikrintojus apstulbino ir dar didesnis nedrausmingų vairuotojų įžūlumas.

Pasirodo, jog uostamiestyje yra ir drąsesnių už neleistinoje vietoje automobilius statančiuosius.
Akiplėšos nusprendė, jog Kooperacijos gatvėje savo transporto priemones paliks nepaisydami tai draudžiančių ženklų, todėl pastaruosius tiesiog nupjovė.

Pareigūnai užfiksavo net tris savavališkai pašalintus ženklus.

"Policija aiškinsis, kas taip galėjo padaryti. Akivaizdžiai matyti, kad ten kažkas surengė vandalizmo akciją", – sakė V.Valys.

Pašnekovas prisiminė, kad tai jau ne pirmas toks įvykis mieste. Paprastai nusikaltusius vandalus atrasti sunku, todėl nuostolius reikia padengti iš miesto kišenės ir belieka tikėtis, kad nusikaltėliai savo darbų nepakartos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reikia

Reikia  portretas
pasakyt, kad jų iš tikrųjų yra per daug.Ne po vieną o tiesiog krūvom.Ypač bjauroja senamiestį.Visa architektūra nublanksta
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių