Uostamiestyje – plieninių žirgų griausmas

Uostamiestyje griaudėjo plieniniai žirgai – motociklininkai pajūryje paskelbė šiltojo sezono pradžią. Miestiečiai galėjo pasigrožėti įspūdingomis transporto priemonėmis ir jas įvertinti. Kai kuriuos motociklus galima prilyginti meno kūriniams.

Renginys „Memel Moto Rally“ startavo šeštadienį po pietų. Motociklininkai buvo kviečiami rinktis „Švyturio arenos“ automobilių stovėjimo aikštelėje.

Iš čia graudinti plieninių žirgų kolona pagrindinėmis miesto gatvėmis pajudėjo į Teatro aikštę.

Uostamiesčio širdyje miestiečiai galėjo pasigrožėti motociklais. Čia vyko šių transporto priemonių paroda. Pamatyti galima buvo ir įprastų, ir originaliai pačių savininkų patobulintų motociklų.

Vienas iš uostamiesčio klubo „Chimeras Lithuania MC“ narių pabrėžė, kad kiekvienas motociklas atspindi savininko dvasią. Kai kurios transporto priemonės yra paverstos tikrais meno kūriniais.

Teatro aikštėje susirinkę motociklininkai varžėsi ir savo transporto priemonių griausmingumu.

Vakare visi renginio „Memel Moto Rally“ dalyviai pakviesti rinktis Teatro aikštėje esančiame bare „Irish Nesė Pub“. Žadama, kad čia griaudės rokas, vyks mėsainių valgymo ir rankų lenkimo čempionatai.

Teatro aikštėje motociklininkai renkasi ir grindinį drebina trečius metus iš eilės.

2015 metais čia atvyko 552 motociklininkai. Praėjusiais metais aikštę drebino 555 motociklų garsas ir buvo pasiektas klaipėdietiškas rekordas – vienoje vietoje susibūrė daugiausia plieninių žirgų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ciocia

Ciocia portretas
Sveiki brangieji-vasara prasidėjo-jūs atsiradot!Visada jus mylėjau, tik jūs to nežinojot.Linkiu kad vidaus degimo varikliai niekad neuždustų, vėjas švilpiantis pro ausis būtų šiltas ir kad ta su dalgiu niekad net arti nebūtų.Sėkmės!

Jelena

Jelena portretas
Žiurejau su vaikais per langa. Ispudingai ir gražiai pravažiavo. Sekmes keliose!:)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių