Uostamiestyje sugedus žibintams, ieškoma kaltininkų

Antradienio naktį, Debreceno gatvėje ir Taikos prospekte neveikė daugiabučių kiemų žibintai, dėl ko gyventojai pasipiktino, esą vėlai grįžtant iš darbo aklinoje tamsoje nėra saugu. Vieni miestiečiai aiškino, kad šviesos kiemuose išsijungia dėl gedimų, tačiau kiti teigė, kad apšvietimas išjungiamas tyčia, taip taupant elektrą.

Socialiniame tinkle „Facebook“, grupėje „Debreceno“ vienas klaipėdietis paskelbė įrašą, filmuotą iš daugiabučio. Jame matoma visiška tamsa, o tolumoje šviečia tik gatvės žibintai.

Komentaruose miestiečiai piktinosi, esą apšvietimas Debreceno gatvėje neveikia jau ne pirmą vakarą.

Kiti teigė, kad išjungiant apšvietimą, naktimis bandoma sutaupyti.

Tačiau, pasak įmonės „Klaipėdos paslaugos“ Gatvių infrastruktūros departamento direktoriaus Dainiaus Petrausko, Debreceno gatvėje ir Taikos prospekte užfiksuoti gedimai, dėl kurių veikiausiai kalti toje vietoje darbus atliekantys rangovai.

„Žinome, kad toje vietoje yra gedimas, kurį galėjo padaryti šiuo metu ten dirbantys rangovai, įrenginėjantys nuotekų valymo sistemas“, – aiškino direktorius.

Kaip teigė D. Petrauskas, tokią problemą išspręsti per vieną dieną – sudėtinga, kadangi rangovai, kurie dirbdami technika galėjo nutraukti apšvietimo laidus, esą ne visada prisipažįsta, todėl ir tikslios gedimo vietos nustatyti iš karto nepavyksta.

„Šiuo metu jau ieškome, kur galėjo būti nutrauktas kabelis, tačiau tai gali užtrukti“, – situaciją komentavo D. Petrauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

E.>Anonimas

E.>Anonimas portretas
Teisingas pastebėjimas: kur tik ruskis praeina, ten tik Lėbartai lieka...

Balsas

Balsas  portretas
Rangovai atostogauja, į telefono skambučius neatsiliepia, -- Good Buay.

Rad

Rad portretas
Kai dingata sviesa kieme visada skambinu Gatves apsvietimo imonei ,buna per diena sutaiso ,buna kad uztrunka keleta dienu ir reikia paskambinti dar karta ...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių