Uostamiestyje viešės publicistė ir gydytoja F.Taunytė

Nepatingėję savaitgalį ankstėliau atsiketi klaipėdiečiai turės progą dalyvauti intriguojamame renginyje.

Sekmadienį 10.30 val. S.Dacho namuose vyksiančiame literatūros ir muzikos rytmetyje dalyvaus netradiciniu mąstymu, savitu požiūriu garsėjanti gydytoja bei publicistė, 7 knygų autorė Filomena Taunytė.

Buvusi gydytoja pulmonologė, savo profesijai atsidavusi daugiau nei penkis dešimtmečius, susitikime su klaipėdiečiais kalbės apie mūsų moralinę ir fizinę sveikatą, atsakys į susirinkusiųjų klausimus.

Renginyje taip pat skambės klasikinės muzikos opusai – koncertuos tarptautinių jaunųjų pianistų konkursų laureatė Gabija Maknavičiūtė ir smuikininkė Laura Staponkutė.

Nesuskubusieji į šį renginį susitikti su F.Taunyte turės galimybę dar tą pačią dieną 14 val. – „Akropolyje“ įsikūrusiame „Pegaso“ knygyne vyks jos naujausios knygos „Ieškau tikro lietuvio“ pristatymas.


Šiame straipsnyje: Filomena Taunytė

NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
Ką gero gali pasakyti ir parašyti nukaršus pedofilų gynėja?

lietuvė

lietuvė portretas
gerbiu šią moterį už jos parašytas knygas,už jos išsakytas mintis viešoje erdvėje.Bet negaliu suvokti,kodėl ji gina pedofilus.Ar jai negaila tos mažos mergaitės?Juk penkerių metų vaiko negali išmokyti to ,ką ji kalbėjo apie sysalus. Negi ponia Taunytė yra pakabinta?

MES

MES portretas
LABAI GERBIAME F,TAUNYTĘ IR DĖKOJAME JAI UŽ IŠSAKYTAS MINTIS . JI NEKELIAKLUPSČIAUJA PRIEŠ NIEKĄ ..TAI SĄŽININGO ŽMOGAUS MINTYS IR PASISAKYMAI .TAIP KAIP JI MĄSTO DAUGUMA LIETUVOS GYVENTOJŲ .LINKIME SVEIKATOS ,STIPRYBĖS IR DAR ILGAI MUS DŽIUGINTI ĮDOMIAIS IR VERTINGAIS PASISAKYMAIS .
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių