Uostas rems Klaipėdos „Atlantą“

  • Teksto dydis:

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus susitiko su Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos bei Lietuvos futbolo A lygoje žaidžiančio futbolo klubo „Atlantas“ vadovybe - Romualdu Jonaičiu ir Vaciu Lekevičiumi.

Uosto direkcija ir uostamiesčio reprezentacinis futbolo klubas susitarė dėl bendradarbiavimo. Lietuvos vicečempionų titulą pelniusi komanda šiemet po dešimties metų pertraukos varžysis Europos UEFA taurės turnyre.

„Kaip ir kiekviena socialiai atsakinga įmonė, Uosto direkcija skiria daug dėmesio ir sporto kultūros propagavimui. Tikimės, kad mūsų indėlis į šiuo metu Lietuvos A lygoje kovojančią reprezentacinę uostamiesčio futbolo komandą prisidės komandai siekiant reikšmingų pergalių“, – teigė A. Vaitkus.

„Atlanto“ direktorius Vacys Lekevičius ir Klaipėdos apskrities ir miesto futbolo federacijos prezidentas Romualdas Jonaitis susitikime teigė: „Sieksime nenuvilti savo komandos sirgalių bei visų, kurių indėlis į sportą Klaipėdoje yra ypač svarbus. Komanda kartu su patikimais partneriais stengiasi iš visų jėgų, kad futbolas Klaipėdoje būtų pakeltas į dar aukštesnį lygmenį“.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija kasmet skiria ypatingą dėmesį sportui. Uosto direkcija taip pat yra susitarusi dėl bendradarbiavimo su VšĮ Neptūno krepšinio klubu, VšĮ „Sabonio krepšinio centras“, VšĮ „Klaipėdos irklavimo centras“, Lietuvos buriuotojų sąjunga ir kitomis sporto organizacijomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių