Uosto direkcija kviečia į nemokamas ekskursijas (registracija nuo gegužės 29 d.)

  • Teksto dydis:

Tęsdama gražią tradiciją Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija jau dešimtus metus iš eilės klaipėdiečius ir miesto svečius kviečia į nemokamas pažintines apžvalgas laivu po uosto akvatoriją. Šiemet pirmosios ekskursijos prasidės gegužės 20-ąją, minint Europos jūros dieną.

„Klaipėdiečius, uosto bendruomenę, jūrininkus ir visus susijusius su jūra sveikinu su Europos jūros diena. Džiaugiuosi, kad galime suteikti galimybę visą vasarą klaipėdiečiams, miesto svečiams iš arčiau pamatyti uostą bei čia veikiančius terminalus, daugiau sužinoti apie uostą ir jo reikšmę“, – sakė Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius Arvydas Vaitkus.

Ekskursijos po Klaipėdos uostą, lydimos pasakojimų apie jo veiklą, vyks kiekvieną penktadienį. Valandos trukmės ekskursijų metu klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai turės galimybę iš arčiau susipažinti su uostu ir čia veikiančiais terminalais.

Sezono metu ketinama surengti apie 30 nemokamų pažintinių ekskursijų.

Šiemet pažintinės ekskursijos po uostą laivu – jubiliejinės, rengiamos jau dešimtus metus iš eilės. Per šį laikotarpį šiose ekskursijose jau dalyvavo apie 50 tūkstančių žmonių. Vienu kartu laive gali plaukti 200 keleivių.

Ekskursijos laivu „Venus S“ visuomenei bus organizuojamos nuo birželio 2 dienos, penktadieniais 10 ir 12 valandomis.

Išankstinė registracija tel. (8 46) 314 800 į iškylas bus vykdoma nuo gegužės 29 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Miestieciui

Miestieciui portretas
Tave gyvenime bent kas nors dziugina?

miestietis

miestietis portretas
Atminkite,kada prasysit sutvarkyti kelius,sumazinti,tarsa ar triuksma-nepamirskit bus atsakyta vietoj to buvo nemokamos eksursijos ...

AK

AK portretas
Šauni tradicija, plaukėme su dideliu malonumu. Štai šitai įmanomos Klaipėdos laisvės rakte.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių