Už beveik 38 mln. litų bus rekonstruojamas Rimkų kelynas

Jungtinės veiklos pagrindu susivienijusios „Hidrostatyba“ ir „Geležinkelio tiesimo centras“ už 37,7 mln. litų rekonstruos Rimkų (Klaipėda) stoties kelyną.

Jeigu konkurso ,,Klaipėdos geležinkelio mazgo plėtra, I etapas. Rimkų stoties kelyno rekonstrukcija“ rezultatams pritars Transporto investicijų direkcija, „Lietuvos geležinkeliai“ sutartį su laimėjusiu konsorciumu planuoja pasirašyti balandžio pabaigoje.

Konkurso nugalėtojos turės parengti projekto dokumentus, rekonstruoti esamus 6,179 km kelius bei juos prailginti 1,564 km, tam panaudojant esamus ir klojant naujus iešmus, rekonstruoti du keleivių peronus (38,9 m ir 120 m).

Taip pat turės būti pastatytas triukšmo mažinimo užtvaras, rekonstruoti prožektoriniai apšvietimo bokštai, sutvarkytos bei įrengtos lietaus ir drenažo sistemos, pertvarkytos automatikos, ryšių ir elektros bei įrengtos elektrinės iešmų šildymo sistemos.

„Hidrostatyba“ ir „Geležinkelio tiesimo centras“ darbus turės atlikti per dvejus metus po sutarties pasirašymo.

Vykdydami Klaipėdos geležinkelio mazgo plėtrą „Lietuvos geležinkeliai“ siekia pagerinti uosto sąveiką su geležinkelių transportu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Asilai

Asilai portretas
Su balandžio pirmąja.

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
jei sugebetu issprest problema su gelezinkelio pervaza,tai but saunuoliai.Daba kai reik i darba vazinet tai kaip specialiai silumveziai pirmyn atgal malas.

Pritariu

Pritariu portretas
Tie silumveziai juodai uzkniso... Daugiausia nervina kai reikia kokias 3 ar net 4 minutes laukti kol bent pasirodys 6 vagonu sastatas--absurdas. Negi neuztenka minutes? Gi vos velkas... Ir dar kaip tycia susiplanuoja per pasius pikus: ryte pries 8 kone kiekviena diena reikia kamstyje stoveti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių