V. Grubliauskas perrinktas asociacijos „Klaipėdos regionas“ prezidentu

  • Teksto dydis:

Uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas ir toliau vadovaus Klaipėdos regiono savivaldybių asociacijai „Klaipėdos regionas“. Antrą kartą asociacijos prezidento pareigos Klaipėdos miesto vadovui patikėtos pirmadienį vykusiame visuotiniame asociacijos narių susirinkime.

Klaipėdos regiono savivaldybių asociacija „Klaipėdos regionas“ – tai septynias savivaldybes (Klaipėdos, Palangos ir Neringos miestų, Kretingos, Šilutės, Skuodo ir Klaipėdos rajonų) vienijanti asociacija. „Klaipėdos regionas“ plėtoja ir skatina tarptautinius Klaipėdos regiono savivaldybių bendradarbiavimo ryšius, dalyvauja tarptautiniuose projektuose, programose, kitų tarpregioninių organizacijų veikloje. Asociacija prisideda ir prie regiono turizmo įvaizdžio formavimo, regiono konkurencingumo didinimo.

Uostamiesčio meras V. Grubliauskas šiuo metu taip pat eina Klaipėdos regiono plėtros tarybos pirmininko pareigas bei yra Europos Sąjungos Regionų komiteto narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puteikienei

Puteikienei portretas
Jusu veiklos ir tiesioginio darbo vaisiu Juru muziejuje irgi kazkaip nelabai girdeti, ar klystame ? Jusu alga mums irgi kainuoja, spesiu, koks 12 000 euru per metus. Nesame suzaveti dideliais pasiekimais jusu darbo srityje. Gaila.Mokesciu moketojai liudi.

Man asmeniškai

Man asmeniškai  portretas
labai būtų įdomu sužinoti konkrečiai kelių ir kokių, panašių už įvardintą, asociacijų nariu yra meras ar mūsų Klaipėdos miestas.Jų tiek pristeigta, kad normalus žmogus tikrai be pusės litro nesusigaudytų kas ir kur:D)Ir kokia mums, klaipėdiečiams iš to nauda?Tik nario bilieto apmokėjimai, mero, vicemerų komandiruotės ar kaip?

KUR MASIULIS

KUR MASIULIS portretas
KUR MASIULIS DINGO. MERAS PERINKTAS NIEKO NEVEIKIANCIOS ASOCIACIJOS VADU, O MASIULIS PRISISKOLINO PINIGU IR DINGO. NU NETVARKA. MERO DRAUGELIS, O DINGO...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių