V. Titovui teks užleisti vietą

Nuspręsta ieškoti, kas uostamiesčio Etikos komisijoje galėtų pakeisti dažnai posėdžius praleidžiantį politiką Viačeslavą Titovą. Surasti naują kandidatą turės Klaipėdos miesto taryba.

Politikui V.Titovui, kuris yra ir uostamiesčio Etikos komisijos narys, atsirūgo per dažnas nepasirodymas jos posėdžiuose.

Dėl prasto lankomumo politiko vardas linksniuojamas ne pirmą kartą. Jau anksčiau kalbėta, kad dėl daugiau nei trijų iš eilės praleistų posėdžių komisijos narys gali būti keičiamas kitu. Tačiau politikui dar buvo planuojama leisti pasitaisyti.

Etikos komisijos pirmininkė Aldona Staponkienė vakar vykusio posėdžio metu teigė, kad gegužės viduryje ji kreipėsi į politiką. Paprašyta pateisinamas posėdžių nelankymo priežastis, jei tik tokios yra, pirmininkei pateikti iki gegužės 20 d.

„Deja, iki šio laiko nėra jokio atsakymo ir pranešimo. Dabar jau yra penktas kartas iš eilės, kai V.Titovas nedalyvauja komisijos posėdyje“, – dėstė A.Staponkienė.

Pastebima, kad informaciją apie susirinkimus politikas tikrai turėtų gauti, nes ji jam siunčiama net dviem jo paties nurodytais elektroninio pašto adresais.

Etikos komisijos nariai nusprendė kreiptis į miesto tarybą, kad ši V.Titovą komisijoje pakeistų kitu politiku.

Tiesa, pastebėta, kad į šią komisiją savo atstovus siunčia kiekviena partija, o V.Titovas taryboje yra vienintelis Rusų sąjungos atstovas.

„Tokio teisinio argumento niekur nėra. Tiesiog yra nusistovėjusi tokia tradicija. Mes jau peržiūrėjome ir reglamentą, ir savivaldos įstatymą. Tada teks pakeisti jį kitu tarybos nariu“, – nenusileido pirmininkė.

Posėdžio metu siūlyta įtvirtinti, kad naujas komisijos narys būtų skiriamas iš opozicijos atstovų. Tačiau dėl to, anot A.Staponkienės, apsispręs politikai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Ta ponaitį išvis reikėtų pamokyti už tautinės nesantaikos kurstymą...

achai

achai portretas
Girskiene su Barbsiu patys prisisike yra, vienintele Puteikiene normali opozicijoje.

pinigeliai, uz ka?

pinigeliai, uz ka? portretas
Ar Tarybos narys, nelankantis posedzius gauna pinigineas ismokas? gal parasykite ir apie tai?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių