Vagys plėšė automobilius

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Žvejybos uosto rajone siautė vagys. Apvogti keturi automobiliai. Buvo išplėšta ir mašina, palikta Birutės gatvėje.

Šeštadienį paryčiais apvogtą savo automobilį „BMW“, stovėjusį Naikupės gatvės 9 namo kieme, rado klaipėdietis. Vagys į mašiną pateko, išdaužę vairuotojo durelių stiklą. Pavogta automagnetola. Nukentėjusysis žalą įvertino 800 litų.

Apvogta buvo ir Sulupės gatvės 8 namo kieme palikta mašiną „Audi“. Į ją ilgapirščiai pateko sulaužę abiejų durelių užraktą. Iš salono nieko nepavogta. Nukentėjusysis žalą įvertino 300 litų.

Šeštadienio rytą apvogtą sūnaus mašiną rado ir Darželio gatvės gyventoja. Į Naikupės gatvės 36 namo kieme stovėjusį „BMW“ vagys taip pat pateko, išlaužę durelių spynas. Iš mašinos dingo garso kolonėlės. Žala siekia 1000 litų.

Šeštadienį po pietų apvogtą savo automobilį rado ir kretingiškis. Transporto priemonė stovėjo prie Nemuno gatvės 8 namo. Vagys į ją taip pat įsibrovė išlaužę spynelę. Iš mašinos pavogta automagnetola ir USB atmintinė. Kretingiškis nuostolius įvertino 300 litų.

Nuo vagių nukentėjo ir Laukininkų gatvės gyventoja. Šeštadienio rytą ji aptiko kad sugadinta jos automobilio durelių spyna. Iš mašinos dingo automagnetola ir akumuliatorinis suktuvas-gręžtuvas. Nuostoliai siekia 1000 litų.


Šiame straipsnyje: automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

atsakinga

atsakinga portretas
nu ziauru kas dedas lietuvoj kuo toliau tuo baisiasu gyvent
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių