Vairuotojas vilkike prievartavo nepilnametę (papildyta)

Uostamiesčio smurtinių nusikaltimų tyrimų tarnybos pareigūnai tiria seksualinės prievartos prieš nepilnametę atvejį. Kaltininkas uždarytas į areštinę.

Pranešimas apie nusikaltimą gautas vėlų pirmadienio vakarą. Atokiame Klaipėdos rajono kaime gyvenanti moteris pranešė, kad jos penkiolikmetė dukra tądien atsidūrė Klaipėdoje, aikštelėje prie tarptautinės perkėlos. Čia stovėjusiame vilkike 58 metų vairuotojas seksualiai priekabiavo prie mergaitės.

Pareigūnai sulaikė Rietave gyvenantį vyrą ir uždarė jį į areštinę.

Kol kas apie įvykį daugiau detalių nepranešama. Atrodo, kad penkiolikmetė neketino važiuoti su vilkiko vairuotoju, ji po pamokų norėjo grįžti namo. Greičiausiai kaime gyvenančią paauglę vairuotojas pasišovė pavežti, tačiau nuvežė ne namo, o į Klaipėdą.

Pareigūnai neturi pagrindo įtarti, kad paauglė pati būtų netinkamai pasielgusi.

 


Šiame straipsnyje: prievartautojas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nevierijatnas

nevierijatnas portretas
As er neemeeslijau kad Buosa Onte papols pri geldas.Juk ons onksciau bov sakes kas eer seim anam bov nekas.O kad uns ce kuozna dein pertegrapej sav ruodes er maldav kad balsoutom.Ne Ontel a tau dar neeuztenk gyvenk sau spakaine er varga neturieek.Vak maz juk tori padiek numus augint.Ate Ontel kumetnuors susiteksem.Buciuo balsaves,bet ka bova sakes kad nenuori as er neseestengiau.

Ot liuks

Ot liuks portretas
atiduokit kedofilams. Gyvą, su visu kaku suės ;(

fura

fura portretas
jauna prostitute,parsidavineja,kas ja prievartaus-paziurekit jos biografija.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių