Valdininkai Klaipėdoje ieškojo girtuoklių

Apibendrinę miestiečių nusiskundimus dėl viešose vietose nuolat girtaujančių, triukšmaujančių ir žmonių rimtį trikdančių asmenų, valdininkai sudarė karščiausių miesto taškų žemėlapį ir po darbo juos aplankė.

Ketvirtadienį nuo 18 iki 20 val. Klaipėdos miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai drauge su policininkais lankėsi girtuoklių pamėgtose Klaipėdos vietose.

Pradėję nuo Poilsio parko, Sportininkų gatvės bei stadiono prieigų, tikrintojai pasuko į Skulptūrų parką, iš ten – prie Jono kalnelio, tačiau nė vienoje šių vietų girtaujančiųjų nerado.

Užtat senamiestyje, aikštėje prie „Dienovidžio“, ant suolo miegojo asocialus vyras, panašu, kad jis jau buvo neblaivus ir laukė alkoholio papildymo. Netrukus atėjo jo draugė, nešina keliomis talpomis alaus.

Tikrintojai pareikalavo gėrimus išpilti, vyrą pabudino ir paprašė pėdinti iš aikštės. Dar trys vyrai girtavo ant suoliuko priešais Parodų rūmus. Jiems linksmybės baigėsi taip pat.

Parkelyje ties Debreceno gatve, skvere ties „Žardės“ prekybos centru, kur dažnai lankosi alkoholinius gėrimus besidalijantys asmenys, ketvirtadienio vakare buvo tuščia.

Kartu valdininkai ir policininkai stebėjo, ar laikomasi reikalavimų tvarkingai vežioti šunis, ar po darbo grįžę į ankštus daugiabučių namų kiemus vairuotojai paiso kelio ženklų.

Tos pačios dienos popietę savivaldybės darbuotojai drauge su ugniagesiais, aplinkosaugininkais bei policininkais vaikštinėjo Smiltynės takais, žvalgydamiesi, ar poilsiaujantys žmonės laikosi draudimo nerūkyti.

Įspėjantys apie tai informaciniai ženklai yra įrengti prie pagrindinių takų, vedančių į Smiltynės paplūdimius.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjo Viliaus Valio, panašių reidų ateityje tik daugės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matyt mūsų

Matyt mūsų portretas
šalies valdžiai patinka šie, saves nesugebantys sutvarkyti, žmonės, jų gyvenimo būdas.Nes jau tikrai reikia rimtai kažką daryti o niekas nieko nedaro(Tik gaudo).Buvo pasiūlymai seime įteisinti priverstinį gydymą, bet taip ir liko neišgirsti.Geriau buvo svarstyti ir priimti naktinių optinių taikilių įstatymą, kurį kas pusmetį vis pakartotinai kišo seimo narys Bastys ir pagaliau privertė palaiminti..

Dragunovas

Dragunovas portretas
dragunuose lankosi tik dragunu gyventojai :D sifon i boroda :D prestižo pilnas rajuonc

Nunu

Nunu portretas
Nunu nerado. Dragunuose prie konteineriu non stop visa para lankosi. Ypac dienos metu. Mazvydo alejoje irgi polna ju prie iki parduotuves, pacioj mazvydo alejoj
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių