Valdžios žmonėms parodė piktžaizdes

Aktyviausiems uostamiesčio seniūnaičiams atsirado proga apie aktualiausias bėdas prabilti tiesiogiai valdžios atstovams, valdininkams ir policininkams.

"Pastebėjome, kad seniūnaičiai apie savo teritorijas žino viską, todėl vaikštinėdami su jais galime sutaupyti laiko. Taip ketiname apžiūrėti visą miestą. Ligita Guldupienė mums parodė aštriausias problemas miesto teritorijos, kuri pavadinta Brigantinos seniūnaitija. Apžiūrėjome Šilutės plentu, Baltijos bei Taikos prospektu iki Debreceno gatvės apribotą plotą", – apie vakarykštį reidą kalbėjo miesto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus viršininkė Kristina Vintilaitė.

Devynių žmonių grupė, tarp kurių buvo ir vicemeras Artūras Šulcas bei policijos pareigūnas, pirmiausia pastebėjo apverktiną daugiabučių namų kiemų būklę – išklaipytus šaligatvius bei duobėtas aikšteles.

Siaubą tikrintojams sukėlė ir nulinkę, keli griūvantys apšvietimo stulpai Baltijos prospekto įvažoje.

L.Guldupienė parodė valdžios atstovams, kaip nesaugu vaikams eiti į mokyklas neapšviestomis arkomis tarp daugiabučių namų.

Vaikus auginančių klaipėdiečių pasipiktinimą kelia pirmajame gyvenamojo namo aukšte veikianti parduotuvėlė, kurią yra labai pamėgę girtuokliai.

Nusipirkę pigių svaigalų jie renkasi girtauti prie pat vaikų darželio.

Vakar apie pietus vyrai dar buvo blaivūs, užkalbinti valdininkų jie guodėsi nesugraibę pakankamai centų.

Policijos patruliams ketinama nurodyti šioje vietoje apsilankyti dažniau.

Prie rekonstruojamo buvusio prekybos centro "Neringa" reido dalyviai pamatė išsirikiavusią eilę nušiurusių kioskelių.

Nustebinti itin apgailėtino vaizdo savivaldybės darbuotojai pažadėjo išsiaiškinti jų atsiradimo teisėtumą.

Papiktino ir šalia prekybos centro daržo gėrybes parduodančios močiutės. Daugelis jų eidamos namo dėžes ir kitokius prekybai reikalingus rakandus kiša po namų balkonais, taip bjaurodamos aplinką.

Trečią kartą šį mėnesį lankydamiesi buvusio "Sodžiaus" prekybos centro teritorijoje tikrintojai ir vėl įsitikino, kad ten nesusitariama dėl jos tvarkymo. Vis dar neaišku, kas turi tvarkyti šią vietą.

Verslininkai tvirtino, kad šiukšles čia skleidžia nakvynės namų gyventojai. Būdami itin nevalyvi šie žmonės dergia viską aplink save.

"Visada reikia turėti vilties. Gal pavyks juos išauklėti, kad jie bent nešiukšlintų. O verslininkams paaiškinome, kad jie turi įteisinti jiems priklausančią teritoriją bei ją tvarkyti", – kalbėjo K.Vintilaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

BHUDE SCOTT

BHUDE SCOTT portretas
Sveiki Bhude Scott paskolos organizacija susiformavo siekiant padėti žmonėms poreikius padeda ,: pavyzdžiui, finansinės paramos. Taigi, jei jūs einate per finansinių sunkumų ar esate kokiame nors finansų netvarka, ir jums reikia lėšų pradėti savo verslą ar jums reikia paskolą apmokėti savo skolą arba sumokėti savo sąskaitas, pradėti gražią verslą, arba esate ieškant ją sunku gauti kapitalo paskola iš vietos bankų, susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com už Biblija sako "Lk 11:10 Kiekvienas, kuris prašo, gauna; tas, kuris ieško, randa; ir tam, kuris paskambina, durys bus atidarytos "Taigi neleiskite darbas galimybę perduoti Jums nes Jėzus yra tas pats vakar, šiandien ir per amžius daugiau informacijos prašome darbas yra rimtų pažiūrų ir Dievas bijo žmonių. Jei esate finansiškai aušros ir jums reikia paskolą prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių