„Vanagupės parkas“ – namai, kuriuose skamba jūros muzika

  • Teksto dydis:

Būsto Palangoje besidairantiems pirkėjams šiandien nebetenka susidurti su pasiūlos problema. Kita vertus, nekilnojamojo turto rinkos ekspertai pripažįsta, kad pastaraisiais metais išaugo itin reiklių bei išskirtinių poreikių klientų segmentas. Šias tendencijas patvirtina plėtojamo "Vanagupės parko" projekto sėkmė.

Pro langus matyti pušys

Antrąjį šio projekto etapą įgyvendinanti įmonė suprojektavo tris daugiabučius pastatus su skirtingų išplanavimų butais ir kotedžais, kad kiekvienas galėtų išsirinkti sau tinkamiausią variantą. Tęsdamas darbus plėtotojas pasinaudojo savo patirtimi dar labiau tobulinant inovatyvius sprendimus, tačiau išlaikė vientisą stilių ir klientams labiausiai patikusias detales.

"Vanagupės parko" kvartalas kuriamas prestižiniame, žaliausiame Palangos kampelyje, kuris atokus nuo kurorto šurmulio, tačiau iš čia miesto centras pasiekiamas vos per 10 min. pėsčiomis.

Ką jau kalbėti apie prabangą gyventi nuostabaus gamtovaizdžio apsuptyje, įkvėpti gaivaus pušų aromato bei mėgautis Baltijos ošimu, vos pravėrus būsto langą. Visai šalia pušyno bei dviračių tako įsikūrusio kvartalo gyventojai gali lepintis ne tik ranka pasiekiamo paplūdimio malonumais, bet ir kaimynystėje įsikūrusių SPA bei reabilitacijos centrų pasaugomis.

Nedidelio tūrio šiuolaikiškos architektūros namai kuria jaukumo pojūtį ir darniai įsilieja į gamtos aplinką. Be to, kompaktiškas kvartalas užtikrina negausią kaimynystę, taigi ir daugiau privatumo, saugumo bei ramybės visiems "Vanagupės parko" gyventojams.

Išmanus ir taupus būstas

Daugeliui pirkėjų neabejotinai aktualus būsto išlaikymo šaltuoju metu aspektas. "Vanagupės parko" projekte šį poreikį pirmiausia atliepia optimalios apartamentų erdvės – šiuo metu čia parduodamų 2 ir 3 kambarių butų plotas siekia nuo 36 iki 67 kv. m.

Patalpos išplanuotos funkcionaliai, tad net ir mažiausiuose butuose įrengtas nuo bendros erdvės atskirtas miegamasis. Be to, kiekvienas apartamentas turi po itin erdvų balkoną ar terasą. Išskirtinai didelės, net 24 kv. m terasos suprojektuotos kotedžuose – įsivaizduokite joje savo rytą su kavos puodeliu...

Jaukumas – vienas svarbiausių namų akcentų. Mėgaukitės vaikščiodami basomis net ir žvarbią žiemą – A energinio efektyvumo klasės būstuose įrengtas autonominis grindinis šildymas dujomis užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą ir malonią oro cirkuliaciją, leidžia sutaupyti vietą kambariuose bei šildymui skiriamas išlaidas. Ši šildymo sistema gali būti valdoma ir nuotoliniu būdu, pasitelkus išmaniuosius įrenginius.

Maksimaliam komfortui užtikrinti kiekvienoje gyvenamoje patalpoje taip pat įrengta papildoma inovatyvi šildymo ir vėsinimo sistema oras–oras. A+ klasės standartus atitinkantys didžiuliai langai ne tik patikimai saugos būsto šilumą – natūrali dienos šviesa namams suteiks ramybės, o jų gyventojams – visada teigiamas emocijas.

Jautrų santykį su aplinka, gamta iliustruoja ir kvartale įrengta elektromobilių pakrovimo stotelė – ši "Vanagupės parke" įdiegta "žalioji" inovacija kol kas neturi analogų nė viename kitame kurorto nekilnojamojo turto projekte.

Gyventi be rūpesčių

Išskirtinumą vertinantys projekto plėtotojai siekia, kad "Vanagupės parko" namai įkvėptų poilsiui kiekvieną, tad estetiškai visumai kurti čia pasitelktos net ir smulkiausios detalės, bendrų patalpų bei apželdinimo sprendimai įgyvendinti taip, jog natūralios gamtos apsuptyje išlaikytų harmoningą visumą.

"Vanagupės parke" ypatingas dėmesys skiriamas medžiagų ir įrangos kokybei, prabangai bei funkcionalumui. Antai pastatų fasadams pasirinkta ilgaamžė klinkerio apdaila, namų laiptinės išklotos natūraliu granitu. Apartamentams įrengti naudojamos natūralaus ąžuolo parketlentės bei durys, vonios kambariuose sumontuota vokiška "Hansgrohe" santechnika.

Su visa apdaila parduodami apartamentai pirkėjus išvaduoja nuo varginamo būsto įrengimo darbo – naujakuriams belieka pasirūpinti baldais, šviestuvais, buitine technika bei dekoro elementais. O norintiesiems plėtotojas gali pasiūlyti savo dizainerio paslaugas, kuris įsigytą butą pavers jaukiais ir nepakartojamais svajonių namais.

"Vanagupės parko" naujakurių patogumui pasirūpinta ne tik sutvarkyta infrastruktūra. Trinkelėmis išklota įvaža į kvartalą, parkavimo aikštelė bei takeliai, elektra valdomi vartai, kruopščiai apželdinta aplinka: visais šiais privalumais gyventojai gali džiaugtis be rūpesčių, nes tiek visos teritorijos, tiek pačių namų priežiūra bei administravimu rūpinasi projekto plėtotojai.

Prioritetas – kokybė

Ne vieną išskirtinį projektą įgyvendinusių "Pajūrio terasos" projektų vystytojų filosofija kurti aukštos išliekamosios vertės produktus, preciziškas dėmesys smukliausioms detalėms svarbus ir jos klientams davė akivaizdžių rezultatų.

Neseniai įmonės atliktoje anoniminėje pirkėjų apklausoje net 69 proc. respondentų kaip priežastį, kodėl pasirinko būtent šio plėtotojo projektą, įvardijo kokybę, po 66 proc. respondentų minėjo objekto lokaciją bei jo aplinką/landšaftą.

Taip pat respondentai pažymėjo, jog savo pasirinktą objektą pirmiausia apibūdintų kaip kokybišką, prestižinį, patrauklų, išskirtinį bei ilgaamžį.

Net 62 proc. apklausos dalyvių įsitikinę, kad per artimiausią dešimtmetį jų įsigytų apartamentų vertė nekris, tuo metu 24 proc. respondentų mano, jog ji netgi išaugs.

Daugiau apie projektą – www.vanagupesparkas.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaina per didelė

Kaina per didelė portretas
Brangu, skirta tik poilsiui.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

  • Mažosios Lietuvos saugomų teritorijų direkcijos lankytojų centrui – ypatinga dovana
    Mažosios Lietuvos saugomų teritorijų direkcijos lankytojų centrui – ypatinga dovana

    Dr. Saulius Bučas Mažosios Lietuvos saugomų teritorijų direkcijos lankytojų centrui įteikė ypatingą dovaną – maždaug 7 tūkst. metų senumo mezolito pabaigos kirvuką iš elnio rago. Mokslininkas rado jį parko teritorijoje, pajūrio ruo...

  • Klaipėdiečius kviečia į talką
    Klaipėdiečius kviečia į talką

    Šiemet Klaipėdą švarinti kviečiama paskutinį balandžio savaitgalį. ...

    1
  • Lietuvos jūrų muziejuje prasideda 45-asis sezonas
    Lietuvos jūrų muziejuje prasideda 45-asis sezonas

    Lietuvos jūrų muziejus pradeda 45-ąjį sezoną, dirbdamas ne tik savaitgaliais, o nuo trečiadienio iki sekmadienio. ...

  • Atšilus orams viešose vietose lesinti paukščius draudžiama
    Atšilus orams viešose vietose lesinti paukščius draudžiama

    Atšilus orams, viešose vietose lesinti paukščius draudžiama, tai buvo galima daryti tik žiemą, dabar paukščiai turi patys ieškotis natūralaus maisto. ...

    2
  • Bandė pasiskinti gyventojų pasodintų narcizų
    Bandė pasiskinti gyventojų pasodintų narcizų

    Joniškės gatvėje buvo pastebėta moteris, kuri, išlipusi iš savo automobilio, bandė nusiskinti praėjusių metų rudenį vietinių gyventojų pasodintus narcizus. Atlikti šį „darbą“ jai esą sutrukdė vyras, tuo met...

    2
  • Skulptūrų parke inkilai patys neatsiranda
    Skulptūrų parke inkilai patys neatsiranda

    Skulptūrų parkas, pritraukiantis vis daugiau lankytojų, sulaukia ir pastabų. Antai kažkas teigė pastebėjęs, esą parke gerokai sumažėję inkilų, o kai kurie likę – aplūžę ir nebetinkami sparnuočiams gyventi. ...

    5
  • Kiemams Klaipėdoje tvarkyti – solidi suma
    Kiemams Klaipėdoje tvarkyti – solidi suma

    Susisiekimo ministerija šiemet Klaipėdos miesto gatvių, kiemų ir juose esančių automobilių stovėjimo aikštelių bei dviračių ir pėsčiųjų takų atnaujinimui ir remontui skyrė milijonus eurų. Trečdalis šios sumos numatyta dau...

    5
  • Turto pardavimo aukcionų datos nežinomos
    Turto pardavimo aukcionų datos nežinomos

    Praėjus daugiau nei pusmečiui nuo tada, kai Turto bankas paskelbė parduosiantys buvusio kino teatro „Jūratė ir Kastytis“ pastatus, esančius Taikos prospekte, bei du namus Herkaus Manto gatvėje, Klaipėdoje, lig šiol dar neparengti j...

  • Melnragėje pasigesta informacinio stendo
    Melnragėje pasigesta informacinio stendo

    Ties įėjimu į pagrindinį Melnragės paplūdimį, Odesos promenados prieigose, pasigesta informacinio stendo, kuris buvo įrengtas vos prieš pusketvirtų metų. Paaiškėjo, jog lenta buvo nuimta atnaujinimui. ...

    3
  • „Regitros“ paslaugos buvo neprieinamos
    „Regitros“ paslaugos buvo neprieinamos

    Savaitės pradžioje daugybė vairuotojų negalėjo prisijungti prie „Regitros“ vairuotojų portalo. Vėliau pasirodė pranešimas, kuriuo patvirtinta žinia apie sutrikimą ir atsiprašymas už nepatogumus. ...

Daugiau straipsnių