Vanduo apsemtame kelyje Šilutė-Rusnė slūgsta

Vanduo apsemtame kelyje Šilutė-Rusnė penktadienį slūgsta, bet dėl ilgą laiką vyravusios itin žemos oro temperatūros čia susidarė pavojingos ledų sangrūdos.

Lengvieji automobiliai juo kol kas nekeliami, jų perkėlimas bus atnaujintas tik Šilutės rajono ekstremalių situacijų valdymo centrui leidus.

Penktadienį 13 val. buvo apsemtas 1,92 kilometro ilgio šio kelio ruožas, vandens gylis čia - 83 centimetrai, pranešė Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Šiame rajone taip pat apsemti ir sunkiai išvažiuojami arba neišvažiuojami 13 rajoninių kelių ruožai, iš viso - 45,45 kilometro. Vandens gylis - nuo 5 iki 100 centimetrų.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami septynių rajoninių kelių ruožai. Iš viso - 46 kilometrai. Vandens gylis - nuo 20 iki 130 centimetrų.

Penktadienį dieną magistralinių ir krašto kelių dangos Lietuvoje buvo sausos, krašto keliuose miškingose vietovėse yra nežymių provėžų. Eismo sąlygos - geros.

Rajoninių kelių dangos atvirose vietose švarios ar provėžotos, miškingose vietovėse padengtos privažinėtu sniegu, apledėjusios, provėžuotos. Šiurkštinami apledėjusių žvyrkelių ruožai.


Šiame straipsnyje: potvynis pamaryje

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių