Vasarą Palangoje gali leistis lėktuvai iš Minsko ir Maskvos

Birželį-rugpjūtį Lietuvos vasaros sostine tampančioje Palangoje dukart per savaitę gali leistis lėktuvai su turistais iš Rusijos ir Baltarusijos. Apie tai, kad tokios derybos vyksta, DELFI patvirtino Tarptautinio Palangos oro uosto direktorė Jolanta Jucevičiūtė. Tačiau galutiniai sprendimai dar nėra priimti, tikimasi, kad susitarti pavyks per vasarį.

„Galėčiau pasakyti tik tiek, kad šiuo metu labai aktyviai vedamos derybos su pora aviakompanijų, kurios galėtų skraidyti į Maskvą. Susidomėjimas tikrai yra“, – sakė ji.

Palangos oro uosto vadovės teigimu, dėl skrydžių į Palangą dar neapsisprendė ir baltarusiai.


Šiame straipsnyje: Palangos oro uostas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Marius

Marius portretas
Geriau vasarą kažkas tuo aerouostų pradėtų rūpintis , o ne imituoti veiklą.

Juokinga

Juokinga portretas
Ar ta nieko nesuprantanti moteriškė dar tebevadovauja????????? "Gali" tai reiškia kad tik svajonėse ko gero. Jeigu Rusai planuotų, jau būtų seniai patvirtinę ir jau būtų pradėję bilietus pardavinėti, nes sezonas jau ant nosies. Reikia ieškoti krypčių į Londoną ir Vokietiją, kur garentuotai būtų apkrauti lėktuvai, o ne dėl kelių reisų iš Rusijos vargti.

Sveiki atvykę į Lietuvą

Sveiki atvykę į Lietuvą portretas
Dar turėtų pradėti skraidyti lėktuvai iš Kazakstano, Uzbekistano ir kitų draugiškų respublikų. Padarykime (jei dar nepadarėme, ypač Klaipėdoje) antrą valstybinę kalbą - rusų. Palangos oro uoste iškelkime draugiškų respublikų vėliavas. "Patogumo" dėlei vietoj euro leiskime atsiskaitinėti rubliais. O dar geriau, jei ateivius iš rytų sutiksime (kaip 1940) su duona ir druska, tiesa, nepamirškite ruskių išbučiuoti į subines - už išlaisvinimą! Puikumėlis! Tegyvuoja Nepriklausoma Lietuva!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių