Vasaros išsiilgę žmonės skuba į paplūdimius

Vasaros išsiilgę klaipėdiečiai ir poilsiautojai pastarosiomis dienomis plūsta į paplūdimius. Vakarais važiuojant Pamario gatve nuo Girulių P. Lideikio gatvės link susidaro spūstys.

Pasak biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, nors poilsiautojų daug, didelių problemų išvengta.

„Nebent nedidelės traumos. Kažkas koją niksteli, kažkas užsigauna. Vyraujant šiltiems orams, paplūdimiuose pasirodė ir širšės. Jas privilioja vaisiai, saldūs gėrimai“, – komentavo pavaduotojas.

Kai paplūdimyje daug žmonių, netrunka pasiklysti ir vaikai. Tokių atvejų buvo keletas.

„Poilsiautojų labai daug. Vaikui užtenka žengti keletą žingsnių į šoną ir neberanda, kur tėvai. Veidai susilieja“, – tvirtino pavaduotojas.

Jūra pagaliau nurimo. Bangavimas siekia vos vieną balą. Šiltas vanduo vilioja išsimaudyti. Jo temperatūra siekia 19–20 laipsnių šilumos.

Vakarais apie 17 val., kai poilsiautojai pradeda vykti namo, Pamario gatvėje nuo nuo Girulių P. Lideikio gavės link susidaro automobilių spūstys. Jos tęsiasi iki 21.30 ar net 22 val.

„Kai geri orai, žmonės užsibūna pliaže. Visada vasarą, kai šilta susidaro spūstys“, – komentavo pavaduotojas.

Sunkiau rasti ir vietą automobiliui paplūdimių prieigose. Antrosios Melnragės stovėjimo aikštelė antradienį pilna buvo jau prieš vidurdienį. Neįgaliųjų paplūdimio aikštelėje vietos netrūksta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šiemet

šiemet portretas
teko ilsėtis Latvijos pajūryje, tai ten labai daug lietuvių, per godumą mūsų "verslininkai" prarado daug klientų ir ne tik iš Lietuvos, bet kalbėjomės su baltarusiais, rusais tie taip pat kalbėjo, beje vietoje kelių dienų Palangoje pinigine prasme, čia jau pabuvome daugiau negu savaitę, o ir atstumas nuo Vilniaus beveik vienodas
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių