Velykos Klaipėdoje – su „Rebelheart”

Viena ryškiausių Lietuvos roko grupių „Rebelheart” kviečia uostamiesčio gyvos muzikos mėgėjus kartu pasitikti gražiausią pavasario šventę.

Šeštadienį energingieji rokeriai Klaipėdos muzikos klube „Roxy” susirinkusiems melomanams surengs pavasariškai romantišką ir šventine nuotaika spinduliuojantį akustinį vakarą.

Nuo pat grupės karjeros pradžios 1992-aisiais iki šių dienų „Rebelheart“ vis dar groja tie patys muzikantai: Darius Mickus (vokalas, gitara), Dainius Urbanavičius (solo gitara), Regimantas Turūta (bosas) ir Kęstutis Jurkšaitis (mušamieji).

Šį kompanija šiandien yra viena garsiausių Lietuvos roko grupių, surengusi daugiau nei 700 koncertų ne tik gimtinėje, bet ir kitose Baltijos šalyse, Rusijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Ispanijoje ir Portugalijoje. Taip pat grupė išleido devynis albumus, sukūrė septynis vaizdo klipus ir nufilmavo du savo koncertus.

Nuo 1994 m. „Rebelheart“ beveik kasmet pristatoma svarbiausiems lietuviškos muzikos apdovanojimams ir net tris kartus buvo išrinkta „Geriausia metų roko grupe“. Jos rokeriams yra tekę groti pačių ryškiausių roko žvaigždžių – Marilyno Mansono ir Bruce’o Dickinsono (ex-„Iron Maiden“) koncertuose, o 2010-ųjų birželį grupė atidarė Rodo Stewarto pasaulinio turo koncertą Vilniaus Vingio parke.

Priešvelykinio šeštadienio vakarą „Roxy“ klube susirinkusi publika turės galimybę pasimėgauti užburiančiu gyvos muzikos akustiniu skambesiu ir prisiminti geriausius „Rebelheart” kūrinius – kad ir „Kelias pas tave”, „Ko pravirkai”, „Juodas lietus”, „Ar išsaugosi mano meilę” bei kitus.

Įėjimas – 15 litų, studentams – 10 litų, klubo nariams – nemokamai.


Šiame straipsnyje: RebelheartRoxyklubaiVelykos

NAUJAUSI KOMENTARAI

jekaterina

jekaterina portretas
mano pati mylimiausia lietuviska grupe „Rebelheart”!!!! saunus vyruciai ir gera muzika kurie jie atsidave ir nekeicia i kazkokius popsiukus ir t.t. istikimi savo roko muzikai, gerbiu juos! ir dziaugiuos kad bus mano gimtajam mieste Klaipedoje ;) sekmes jiems

Rimas

Rimas portretas
Lygis be lygio...

Nina

Nina portretas
Neapkenciu ir nemegstu Lietuvos atlikeju,dainos tikras su....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių