Verslininkai Klaipėdoje nori įrengti suoliukų

Verslininkai mieste nori nemokamai pastatyti suoliukų, tačiau pageidauja, kad ant statinių būtų jų reklama. Politikai pirmiausia pavedė išsiaiškinti, ar verslininkų siūlomi suolai suolai tiktų miestui.

Apie verslininkų pasiūlymą diskutuota ketvirtadienį vykusiame Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto posėdyje.

„Šie žmonės kreipėsi į mane. Jie domėjosi, ar būtų galimybė mieste nemokamai pastatyti iki šimto suoliukų. Tačiau už tai nori, kad ant statinių būtų reklama“, – tvirtino Miesto ūkio ir aplinkosaugos komiteto pirmininkas Audrius Vaišvila.

Pasak politiko, verslininkai pateikė įvairių suoliukų nuotraukų. Savivaldybė galėtų išsirinkti tokius, kokių jai reikia. Verslininkai taip pat prižiūrėtų suoliukus.

„Pradėjau domėtis, ar yra tokia galimybė. Paaiškėjo, kad jokios tvarkos nėra. Turėtų būti skelbiamas konkursas. Kas pateiktų pasiūlymą, tas ir galėtų statyti suoliukus. Konkursui reikėtų parengti nuostatus, suoliukų išdėstymo schemą“, – pasakojo A.Vaišvila.

Komiteto narys Vidmantas Plečkaitis tvirtino, kad parengti nuostatus yra techninis darbas. Anot politiko, pirmiausia reikia išsiaiškinti, ar suolai tinkami miestui.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda pabrėžė, kad yra miesto puošybos koncepcija, Miesto įvaizdžio komisija. Būtent pastaroji pirmiausia ir turėtų įvertinti suoliukus.

„Jei menininkai pritars, tada galime imtis techninės dalies“, – pabrėžė direktorius.


Šiame straipsnyje: suoliukaisuolai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdskas

Klaipėdskas portretas
Na, jei jau tokį reikalą sugebės valdininkėliai suš..ti su savo kokiais kosminiais norais užsidirbti, prisigalvodami kažkokių kliūčių, tada jau aš be žado. Palaikau šią idėją visom keturiom. Bravo autoriams. Su tualetais galėtų tą patį padaryti, kad nereikėtu miesto svečiams ant gatvės tuštintis .

Klaipedietis

Klaipedietis portretas
Na bet ir popierizmas.Suolams reikalingi konkursai-todel ir begasi zmones is cia.Neimanoma nieko daryti,biurokratija tiesiog smaugia

Alekas

Alekas portretas
Reikia tikrų suolų su atramomis o ne tokių taburečių kaip Draugystės parke mūsų biedna valdžia įrengė.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių