Vietoj masažo – šaltas dušas moteriai

Viso kūno masažo įsigeidusi klaipėdietė tikino patyrusi šoką, kai pamatė, kas iš tikrųjų atliks procedūrą. Iš kabineto išsigandusi klientė spruko neatsigręždama.

Tą dieną, kai nutarė pasinaudoti nemokama malonių pojūčių galimybe, moteris atsimins dar ilgai.

Vietoje specialistės, kuri esą turėjo atlikti planuotą procedūrą, pasirodė neįprastai atrodantis vyriškis. Pastarojo išvaizda priminė Jėzaus.

"Vardu prisistačiusi moteris ieškojo modelio masažui, parašė man, kur turėčiau atvykti. Sutarėme tikslų laiką, tačiau smulkesnių detalių nepateikė", – įspūdžiais dalijosi klaipėdietė.

Moteris tikino nustebusi, kai, nuvykus į masažo vietą, iš kabineto, jos žodžiais tariant, išlindo aukštas, ilgais žilais plaukais vyras, apsirengęs keistais drabužiais.

Pasitikėjimo esą nesukėlė ir kartu su juo pasirodžiusios keturios basos "vaidilutės", apsisiautusios užuolaidomis.

Supanikavusi mergina kuo greičiau nėrė lauk.

"Taip nustebau, kad jau nieko nebenorėjau. Tik staigiai iš ten sprukti. Pasakiau panelei, kad kitą kartą būtų konkretesnė kalbėdama su žmonėmis. Taip taupytų savo ir kitų laiką. Nemanau, kad aš tokia vienintelė, kuri apsigavo. Tiesiog buvo galima pasakyti, kad masažą darys ne moteris, o tikrai keistos išvaizdos vyras", – dėstė ji.

Esą niekas nesiteikė atsiprašyti dėl šios staigmenos. Tik mestelėjo, jog nėra jokio skirtumo, kas daro masažą.

"Man skirtumas yra. Paaiškėjo, kad toji mergina nė nesiruošė atlikti procedūros. O buvo galima viską iš anksto paaiškinti. Gal specialistai jie puikūs, bet tikėjausi toli gražu ne to", – sakė klaipėdietė.

Pasak sveikatinimo centro, kuriame lankėsi moteris, administratorės, įvyko nesusipratimas, į kurį klientė reagavo per daug emocionaliai.

"Mergaitė ne taip mus suprato, išpūtė burbulą ir tiek. Visiems geras nebūsi. Tiesiog žmogus priėmė viską per daug jautriai. Tikrai nieko blogo nenorėjome. Bandėme gražiai rasti išeitį iš situacijos, tačiau klientė mūsų nepaklausė. Nenorėjome nieko įžeisti", – tikino pašnekovė.

Administratorės žodžiais tariant, kiekvienas žmogus – kitoks, išskirtinis. Todėl nereikėtų per daug stebėtis tuo, kas įvyko.

"Tokia realybė. Kiek mūsų, tiek ir nuomonių. Kitaip ir būti negali", – užbaigė pašnekovė.


Šiame straipsnyje: masažasmasažo kabinetas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nesupratau!

nesupratau! portretas
tai kada buvo tas saltas dusas, gi visada pries masaza reikia nusiprausti bruduka ;), bet galima ir su karstu ir su drungnu vandenuku :), visai nieko nesupratau !

Kenija

Kenija portretas
Tegul nusiperka iš kokio tarpininko kitą kartą. pvz https://www.pasiutuslape.lt/spa-masazai-kaune aš masaza kaune pirkau ir nebuvo problemu.

Iš komentarų

Iš komentarų portretas
matosi kad drovumo ir moralinio švarumo savokos jau išnyke.Esam gal šunys koki ar gyvuliai?Kad leidžiam pirma kartą pamatytam žmogui ,,masažuoti"antrą galą, daryti ką nor ir nieko čia tokio?Fuuuu..Dar ir pamokslus iškrypėliai apie sveikatą sako:DDD
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių