„Vilties bėgimo“ dieną – kraujo donorystės akcija

Gegužės 20-ąją Klaipėdoje vyksiantis „Vilties bėgimas“, telkiantis krašto bendruomenę humaniškiems darbams, suteiks dar vieną galimybę dovanoti viltį... Ilgametis „Vilties bėgimo“ draugas – Nacionalinis kraujo centras – gegužės 20-ąją, sekmadienį, organizuoja neatlygintinos kraujo donorystės akciją.

Nacionalinio kraujo centro palapinė, kurioje laukiami esami ir būsimi kraujo donorai, nuo 11 iki 15 val. veiks prie prekybos centro „Studlendas“, šalia įėjimo į Klaipėdos universiteto Aula Magna auditorijas.

Tai – paskutinė „Vilties bėgimo“ starto vieta, į kurią organizatoriai kviečia neįgaliuosius, šeimas su vaikais, kad jie turėtų galimybę įveikti nors simbolinę 600 metrų trasą. Šalia starto vietos įsikursiančioje  Nacionalinio kraujo centro palapinėje laukiami visi – ir pasiryžusieji tapti donorais, ir norintieji daugiau sužinoti apie šią kilnią misiją.

Donorų organizatorė Rimanta Vanagienė sako, jog „Vilties bėgimas“ – puiki galimybė žmogui įprasminti dieną kilniu darbu: ar tai būtų solidarumo bėgimas, ar dviračio mynimas, ar kraujo auka. Svarbu nelikti abejingiems.

Visi „Vilties bėgimo“ dieną neatlygintinai kraują aukoję donorai bus apdovanoti Nacionalinio kraujo centro marškinėliais ir bilietais į kino teatrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių